Η επίσημη ανακοίνωση της Eurovision για το περιστατικό με το Ηνωμένο Βασίλειο

Η SuRie ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision – εκπροσωπώντας το Ηνωμένο Βασίλειο – με σκοπό να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Όμως ένα απρόοπτο προς το τέλος, της χάλασε την εξαιρετική ως τότε εμφάνισή της. Κατά τη διάρκεια που ερμήνευσε το “Storm” ένας θεατής ανέβηκε πάνω στη σκηνή και της άρπαξε το μικρόφωνο μέσα από τα χέρια. Τη στιγμή του περιστατικού η τραγουδίστρια αγχώθηκε και παραλίγο να πέσει, αλλά ευτυχώς η ασφάλεια επενέβη άμεσα και απέσυρε τον ενθουσιώδη θεατή από τη σκηνή.

Πριν λίγη ώρα, η EBU εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, αναφέροντας πως ο άντρας κρατείται από την αστυνομία, ενώ έγινε πρόταση στην αποστολή του Ηνωμένου Βασιλείου να ανέβουν ξανά στη σκηνή, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν.

“Η EBU ζητά συγγνώμη για την εισβολή ενός άντρα, η οποία έγινε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Ηνωμένου Βασιλείου στη σκηνή της Eurovision, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Το συγκεκριμένο άτομο κρατείται αυτή τη στιγμή από την αστυνομία.

Η SuRie και η ομάδα της δέχτηκαν πρόταση να τραγουδήσουν ξανά, αλλά αποφάσισαν να μην το κάνουν, καθώς είναι εξαιρετικά περήφανοι με την εμφάνισή τους και αποφάσισαν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανέβουν ξανά στη σκηνή.”

View this post on Instagram

A statement from the EBU:

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164