Επίσημη πρεμιέρα με celebrities για τον “Κύκλο με την κιμωλία”! Φωτογραφίες

Ραντεβού στο Παλλάς έδωσαν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz για να στηρίξουν την νέα παράσταση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Μάνου Χατζιδάκι, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έβαλε ένα νέο μεγάλο στοίχημα στην καριέρα του και παρουσίασε στους διάσημους φίλους του τον… “Κύκλο με την κιμωλία”!
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Αιμίλιος Χειλάκης (ξύρισε το μαλλί του για τις ανάγκες του ρόλου) η Μαρία Πρωτόπαππα, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Αποστόλης Τότσικας και σε ρόλο αφηγητή ο Δημήτρης Λιγνάδης… που μας παρασύρουν στο μαγικό κόσμο του Μπέρτολτ Μπρεχτ.

Αποστόλης Τότσικας, Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης

Δυο γυναίκες διεκδικούν την αγάπη και την κηδεμονία ενός παιδιού. Η βιολογική μητέρα και η γυναίκα που το μεγαλώνει έρχονται σε σύγκρουση. Τι συμβαίνει όμως, όταν η διαδικασία για να αποφασιστεί ποια θα το κρατήσει, μπορεί να τραυματίσει το μικρό πλασματάκι;

Αυτή είναι η ιστορία από το λαϊκό παραμύθι “Ο κύκλος με την κιμωλία”. Ένα έργο που την εποχή που γράφτηκε ο κόσμος έβγαινε από τα ερείπια του Β’ παγκοσμίου πολέμου και προσπαθούσε να επαναπροσδιοριστεί για να χτίσει ξανά τη ζωή του.

Ναταλία Δραγούμη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Η Γρούσα που είναι υπηρέτρια σε αρχοντικό, παίρνει κοντά της το γιο του άρχοντα, όταν αυτός δολοφονείται από επαναστάτες και η μητέρα του τον εγκαταλείπει κυνηγημένη. Με θυσίες κρατάει το παιδί κοντά της, μέχρι την ημέρα που η βιολογική μητέρα του επιστρέφει και το διεκδικεί δικαστικά, κατηγορώντας την Γρούσα, ότι της το έκλεψε.

Ο Αζντάκ, ένας λαϊκός, μέθυσος και κουτοπόνηρος άνθρωπος που όλως τυχαίως, χρίζεται δικαστής καλείται να αποφασίσει για τη τύχη του παιδιού, επιλέγοντας μία σολομώντεια λύση : Τοποθετεί το παιδί μέσα σ’ ένα κύκλο και ζητά από τις δύο γυναίκες να το τραβήξουν από τα χεράκια του με δύναμη, η κάθε μια προς το μέρος της. Όποια καταφέρει να το βγάλει από τον κύκλο, θα το κρατήσει δικό της για πάντα. Η βιολογική μητέρα το τραβά με δύναμη, ενώ η Γρούσα που δεν θέλει να το πονέσει, το αφήνει. Η αληθινή αγάπη είναι οδηγός για την κρίση του Αζντάκ: Μητέρα του παιδιού είναι εκείνη που το αξίζει και η Γρούσα δικαιώνεται.

Ναταλία Τσαλίκη, Γιάννης Μπέζος
Η επίσημη πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Τρίτης και ήταν όλοι εκεί… Ο Γιάννης Μπέζος με την Ναταλία Τσαλίκη, η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Λέχου, ο Σάκης Ρουβάς, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Έλενα Κούρκουλα, ο Τάκης Ζαχαράτος και πολλοί ακόμη επώνυμοι!
Δες φωτογραφίες:

Τάκης Ζαχαράτος, Κατερίνα Παπουτσάκη

Κατερίνα Γκαγκάκη

Κάτια Δανδουλάκη

Σάκης Ρουβάς

Κατερίνα Παπουτσάκη

Ισαβέλα Κογιεβίνα

Ελένη Σκουλά, Μαρία Μπακοδήμου

Τζένη Μπότση με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μιχαλά

Λύδα Ματσάγκου

Κατερίνα Λέχου

Θωμαή Απέργη

Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του

Θέμις Μπαζάκα

Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Άννα Μενενάκου

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ελένη Κούρκουλα

Ευαγγελία Μουμούρη με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μαμμόπουλο

Εύα Νάθενα, Κώστας Λαμπρόπουλος

Νίκη Σερέτη, Άννα Μιχαήλου

Νίκος Ορφανός με τη σύζυγό του Αντιγόνη Παφίλη

Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα

Έφη Πίκουλα, Τάκης Βουγιουκλάκης

Γιώργος Καρτάλος, Ταμίλα Κουλίεβα, Λάμπης Ζαρουτιάδης

Αλίνα Κοτσοβούλου, Θοδωρής Αθερίδης

Άννα Παναγιωτοπούλου

Read More

And More