«Επισκέφτηκα τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Έχει κάνει την εγχείρηση και…»

«Επισκέφτηκα τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Έχει κάνει την εγχείρηση και…» | tlife.gr

Θύμα σοβαρού τροχαίου έπεσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στην Πανόρμου. Ο ηθοποιός κινούνταν με τη μηχανή του, όταν ξαφνικά προπορευόμενο όχημα φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα εκείνος να μην προλάβει να σταματήσει και να προσκρούσει πάνω του.

Ο Λεωνίδας χειρουργήθηκε και, αφού όλα πήγαν καλά, πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει με την φροντίδα των αγαπημένων του ανθρώπων. Η Τζένη Θεωνά, μάλιστα, αποκάλυψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πώς «ο Λεωνίδας έχει πολύ πιο γρήγορη ανάρρωση από αυτή που περιμέναμε αρχικά«, ενώ για τον συνάδελφό του μίλησε και ο Νίκος Πουρσανίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Ο τραυματισμός του συναδέλφου σας Λεωνίδα Καλφαγιάννη επηρέασε τα γυρίσματα;

Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και να μπει αυτό στο σενάριο, αλλά η ομάδα έχει δέσει τόσο πολύ που κάνουμε τα πάντα για να κυλήσει σεναριακά η σειρά όσο πιο ομαλά γίνεται.

Μιλήσατε μαζί του;

Φυσικά, τον επισκέφθηκα και μίλησα μαζί του. Έχει κάνει την εγχείρηση και είναι πολύ καλύτερα Μάλιστα οι γιατροί του λένε ότι θα αναρρώσει πολύ γρήγορα.

Ποιο είναι το κλίμα στα γυρίσματα;

Είναι η πρώτη φορά που βλέπω το συνεργείο να γελάει τόσο πολύ σε σειρά που είμαι. Έχει διακοπεί πολλές φορές το γύρισμα γιατί γελάμε πολύ όλοι μας. Θα σας πω μόνο αυτό για να καταλάβετε: Ο ένας από τους δύο ηχολήπτες που έχουμε έρχεται κάποια στιγμή και μου δείχνει το μπράτσο του που το είχε δαγκώσει και μου λέει χαρακτηριστικά: «Γι’ αυτό φταις εσύ». Την ώρα που κάναμε μια σκηνή γέλασε πάρα πολύ και για να μην ακουστεί δάγκωσε το μπράτσο του.

READ more