Επίθεση με βιτριόλι: Η μαρτυρία πρώην συγκρατούμενης της 36χρονης στο Live News

Μια αποκλειστική συνέντευξη εξασφάλισε η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Πρώην συγκρατούμενη της 36χρονης κατηγορούμενης για το βιτριόλι, “σπάει” τη σιωπή της στην κάμερα, μιλώντας για όσα βίωσε στις φυλακές μαζί με την Έφη γνωστή ως “βιτριόλι” όπως και την αποκαλούν καθημερινά οι συγκρατούμενοί της.

Η αλαζονική συμπεριφορά της Έφης μέσα στην φυλακή, τα σχόλιά της για την Ιωάννα και τα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της στο επισκεπτήριο, είναι μόνο μερικά από τα όσα περιγράφει στο Live news η γυναίκα που 17 μήνες τώρα ζει από κοντά την 36χρονη με το βιτριόλι.

«Πρώην κρατούμενη (δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνομπάριζε). Το παρατσούκλι της κατηγορούμενης στις φυλακές είναι… «το βιτριόλι» και ενοχλείται όταν το ακούει, γιατί, σύμφωνα με τη μαρτυρία της 42χρονης, αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε», δήλωσε η Βάσω Αραμπατζή.

«Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πως αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα!», πρόσθεσε.

Η «επιμελώς» άβαφη ρίζα και οι… μπάμιες

Οι εικόνες αυτές, με την… επιμελώς άβαφη ρίζα, στις δύο εμφανίσεις της στο δικαστήριο, δεν είναι το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που έχει απαρνηθεί τη γυναικεία φιλαρέσκεια, λέει η 42χρονη, αλλά ενός μελετημένου σχεδίου για την εικόνα που θα έπρεπε να έχει μπροστά στην έδρα.

«Πρώην κρατούμενη (την εμφάνιση της την προσέχει πάρα πολύ κι αυτή τη πλατίνα… τη ρίζα την έκανε κάθε δύο εβδομάδες. Και beauté. Κι έκανε και τα νύχια της και σε άλλες δύο που ήταν μαζί».

Σύμφωνα με την Βάσω Αραμπατζή, η συμπεριφορά της 36χρονης είναι άκρως προκλητική και υπεροπτική.

«Το φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή, απειλούσε με τον Κεχαγιόγλου. Υποτιμούσε τις μπάμιες. Η κυρία. Και λέω πια είναι αυτή; Κι όταν την γνώρισα τον Οκτώβριο, ήταν με κάτι φόρμες… τι να σου πω», ανέφερε στο Live News.

Read More

And More