Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη «εικόνα» της μαυροφορεμένης! Αποκαλύψεις στο Live News

Είδε την ζωή της να καταστρέφεται σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν η άγνωστη γυναίκα -σύμφωνα με τις πληροφορίες- της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο.

Η 34χρονη Ιωάννα πήγαινε αμέριμνη στην δουλειά της, στην Καλλιθέα, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος είχε “οπλίσει” το χέρι του με το βιτριόλι και είχε αποφασίσει να την “βασανίζει” για πάντα.

Στην υπόθεση, ωστόσο, υπάρχουν εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, που μεταδόθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, 29.05.2020, στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, οι Αρχές είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση -αν αυτό δεν έχει ήδη συμβεί- ενός σκίτσου της δράστιδος!

Πώς προέκυψε αυτό; Ως εξής: Από κάμερες στην περιοχή καταγράφηκε η αποβίβαση μιας γυναίκας από ένα ταξί, περίπου ένα τέταρτο πριν την επίθεση.

Οι Αρχές εντόπισαν τον ταξιτζή από την πινακίδα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν προσήλθε ο ίδιος στις Αρχές, όπως είχε γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες.

Στις Αρχές ο ταξιτζής είπε πως η συγκεκριμένη γυναίκα τον σταμάτησε στο Παγκράτι και του είπε ότι ο προορισμός της ήταν η Θησέως.

Ο οδηγός, λοιπόν, έδωσε μια περιγραφή, η οποία ήταν πολύ κοντά στην πρώτη περιγραφή που έδωσε και η ίδια η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Έτσι, με βάση αυτές τις δύο συγκλίνουσες περιγραφές, οι Αρχές ολοκληρώνουν ένα σκίτσο κι όταν το επιτρέψει η υγεία της 34χρονης, θα της το δείξουν ώστε να τους απαντήσει αν της θυμίζει κάτι.

Read More

And More