Επίθεση με βιτριόλι: Συγγενής της 36χρονης στο Live News – “Δεν γνώριζε τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει”

Λίγες ώρες πριν τη δίκη για την υπόθεση με το βιτριόλι, η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσίασαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγγενής της 36χρονης κατηγορουμένης,  μιλώντας στο Live News αναφέρει πως η Έφη έχει μετανιώσει για την πράξη της και δεν ήξερε τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει όταν έριχνε το βιτριόλι.

«Ακούστε οι εικόνες που ανέβασε η Ιωάννα στα social media μετά το χειρουργείο είναι ενδεικτικές για τον Γολγοθά που περνάει και λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Αύριο η Έφη θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και θα κληθεί να δώσει εκεί τις απαντήσεις της» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Είμαστε σίγουροι όμως ότι πρόθεση της δεν ήταν να την σκοτώσει και σίγουρα δεν γνώριζε και τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει με όλη της αυτήν την πράξη την οποία σίγουρα έχει μετανιώσει. Όπως και να το κάνουμε, από τη σύλληψή της μέχρι σήμερα, όλη η οικογένεια περνάει το δικό της Γολγοθά».

«Αύριο είναι η ώρα της κρίσης, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της γιατί το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί και στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Έφης που δεν σχετίζονται καθόλου με την υπόθεση. Επίσης λένε ότι υπάρχει συνεργός που δε φαίνεται κάτι τέτοιο» κατέληξε το άτομο από το στενό περιβάλλον της δράστριδος.

Δες το σχετικό βίντεο από την εκπομπή, Live News…

 

Πηγή: MEGA – LIVE NEWS

Read More

And More