Επίθεση σε δημοσιογράφο του MEGA από κουκουλοφόρους (video)

Ο δημοσιογράφος του MEGA, Απόστολος Βουλδής έπεσε θύμα επίθεσης από κουκουλοφόρους, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και καλύπτοντας τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα ένεκα της ημέρας στην Πάτρα.

Ο ίδιος μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News, επισημαίνοντας: «Στα πλαίσια του ρεπορτάζ και καλύπτοντας τις εκδηλώσεις που γίνονταν σήμερα, δεχτήκαμε τόσο εγώ, όσο και ο οπερατέρ του Mega, Κώστας Μαρσέλης, άνανδρη επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων και κρανοφόρων, οι οποίοι επιχείρησαν να μας αρπάξουν την κάμερα, με αποτέλεσμα να αντισταθούμε και να κρατήσουμε την κάμερα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας νεαρός, ο οποίος φορούσε κουκούλα και κρατούσε πέτρες χτύπησε στο πρόσωπο τον συνάδελφο οπερατέρ, δημιουργώντας του τραύματα τόσο στο μάτι, όσο και στη μύτη. Του έσπασε τα γυαλιά. Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έχει σοβαρότερο πρόβλημα στα μάτια του. Όταν εγώ προσπάθησα να τους απομακρύνω, τότε δέχτηκα μία επίθεση από πίσω. Με χτύπησαν με ένα κοντάρι σημαία στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ή εγώ έχω γερό κεφάλι ή αυτοί δεν κατάφεραν δυνατό χτύπημα κι έτσι ούτε εγώ, ούτε ο συνάδελφος δεν χρειάστηκε να καταλήξουμε στο νοσοκομείο».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Live News:

Read More

And More