Επώνυμες παρουσίες στην πρεμιέρα της παράστασης «Αλίμονο στους Νέους»! [pics]

Το κλασικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Αλίμονο στους νέους» παρουσιάζεται φέτος στο θέατρο Coronet και στην επίσημη πρεμιέρα βρέθηκαν επώνυμες παρουσίες για να τιμήσουν τον Κοσμά Ζαχάρωφ  και τον Γιώργο Γαλίτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η επιθυμία να μείνουμε για πάντα νέοι. Η αιώνια μάχη του Καλού με το Κακό, του Νέου με το Παλιό, της Αγάπης, ενάντια στο Χρήμα. Ένα γλυκύτατο έργο, με χιούμορ, νοσταλγικές εικόνες, τρυφεράδα και ανθρωπιά. Όλα αυτά θα ζωντανέψουν με αγάπη, αλήθεια και ευωδία γιασεμιού ελληνικής αυλής, στη σκηνή του ανακαινισμένου Coronet, σε παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Μάρκου Σεφερλή. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Γαλίτης, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Σπύρος Μπιμπίλας, Φωτεινή Ντεμίρη, Νεφέλη Κουλούρη, Στράτος Χατζηηλίας.

Λόλα Νταϊφά, Σπύρος Μπιμπίλας, Άντζελα Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου

Στην επίσημη πρεμιέρα βρέθηκαν μεταξύ άλλων: η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Τέτα Καμπουρέλη, η Ζέτα Δούκα και πολλοί ακόμη.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Ανδρέας και ο Αγησίλαος, είναι δύο εύποροι ηλικιωμένοι αστοί, ανύπαντροι, αλλά ερωτευμένοι με τη Ρίτα, τη νεαρή γειτονοπούλα τους, κόρη της κας Ελένης.

Ο Ανδρέας που πιστεύει ότι μόνον τα νιάτα φέρνουν την ευτυχία και όχι τα χρήματα, σαν άλλος Φάουστ και με έναν τρόπο μεταφυσικό και απολύτως… φυσικό, συμφωνεί με το Διάβολο να του πουλήσει την ψυχή του, για να ξαναγίνει νέος, με σκοπό βεβαίως, να κατακτήσει την καρδιά της Ρίτας!

Με τίμημα όμως να μείνει φτωχός! Αυτός είναι ο όρος της συμφωνίας! Όμως, ο πλούσιος και ηλικιωμένος Αγησίλαος πολιορκεί στενά τη Ρίτα, προβάλλοντας συνεχώς τη υπόσχεση για μια άνετη ζωή… και από δίπλα ο Μανώλης, το αίσθημα… φτωχός κι αυτός, περιμένει, ελπίζει…

Κοσμάς Ζαχάρωφ, Γιώργος Γαλίτης

Κοσμάς Ζαχάρωφ, Νεφέλη Κουλούρη, Γιώργος Γαλίτης

 Γιώργος Γαλίτης, Νεφέλη Κουλούρη

Νεφέλη Κουλούρη

Δες φωτογραφίες:

Θανάσης Βισκαδουράκης, Τέτα Καμπουρέλη

Γιώργος Γαλίτης, Λόλα Νταϊφά, Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Βοσκοπούλου, Ρίκα Διαλυνά

Κωνσταντίνος Μάνος, Ζέτα Δούκα, Νεφέλη Κουλούρη

Κατερίνα Σάπαρη, Ζέτα Δούκα

Ειρήνη Νταϊφά, Υρώ Μανέ, Λόλα Νταϊφά

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More