Επτά γυναίκες στην νέα κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα! Φωτογραφίες από την ορκωμοσία

Με άρωμα γυναίκας και το νέο κυβερνητικό σχήμα του Αλέξη Τσίπρα… Αυτήν τη φορά στην κυβέρνηση συμμετέχουν επτά γυναίκες (από τους 46 υπουργούς και υφυπουργούς) και έκαναν ήδη αισθητή την παρουσία τους.
Χαμογελαστές βρέθηκαν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης (έγινε το πρωί της Τετάρτης) και δήλωσαν έτοιμες να πιάσουν αμέσως δουλειά…

Βέβαια, και σε αυτήν την ορκωμοσία οι κυρίες της κυβέρνησης τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας. Κάποιες από τις εμφανίσεις που είδαμε ήταν πολύ κομψές, και άλλες είδαν ένα ιδιαίτερο γούστο…

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΨΉΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Ποιες είναι όμως οι κυρίες που ορκίστηκαν σήμερα;
Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητική Εκπρόσωπος θα είναι η Όλγα Γεροβασίλη, που όλες αυτές τις μέρες βλέπουμε στο πλευρό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η κα Γεροβασίλη επέλεξε ένα blazer σε κλασικό χρώμα και το συνδύασε με ένα crop παντελόνι σε ασπρόμαυρο print και έδωσε χρώμα επιλέγοντας κόκκινα αξεσουάρ.

Στο υπουργείο Εσωτερικών και ως υφυπουργός αρμόδια για θέματα Μακεδονίας Θράκης θα είναι η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά! Και εκείνη κινήθηκε σε μαύρη απόχρωση. Φόρεσε ένα φόρεμα σε midi γραμμή με βολάν στα μανίκια και κολιέ στα ίδια χρώματα.

Στη θέση της ως αναπληρώτρια υπουργός αρμόδια για θέματα Τουρισμού παραμένει η κομψή Έλενα Κουντουρά που εμφανίστηκε με ένα κλασικό μαύρο παντελόνι και από πάνω ένα blazer σε γαλάζια απόχρωση και μαύρα ankle boots.

Υφυπουργός αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας θα είναι η Θεοδώρα Τζάκρη. Ίσως η πιο chic εμφάνιση σε αυτήν την ορκωμοσία…

Επέλεξε ένα μπλε πολύ θηλυκό φόρεμα σε midi γραμμή συνδυασμένο με κομψά nude peep toes…

Στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συναντάμε την αναπληρώτρια υπουργό Αναγνωστοπούλου Σία. Κι εκείνη επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με ένα μπλε καμπαρντινάκι και μια μπεζ city bag.

Τέλος, αναπληρώτρια υπουργός αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα είναι η Θεανώ Φωτίου, που επέλεξε ένα πουκάμισο σε φούξια απόχρωση…

Και αναπληρώτρια υπουργός αρμόδια για την Καταπολέμηση της ανεργίας θα είναι η Ράνια Αντωνοπούλου. Η κα Αντωνοπούλου διάλεξε ένα κλασικό σύνολο μαύρη μπλούζα – παντελόνι και ένα πανωφόρι με διαφάνεια στα μανίκια και πέρλες στο λαιμό.

Read More

And More