Επτάχρονος μαθητής βρήκε ακρωτηριασμένα δάχτυλα ενώ έπαιζε στο σχολείο

Η παιδική περιέργεια όπως ήταν λογικό τον οδήγησε στο να το ανοίξει και να δει τι είναι. Έτσι, ανακάλυψε ότι το γυάλινο βάζο περιείχε τέσσερα ακρωτηριασμένα δάκτυλα σε μερική αποσύνθεση διατηρημένα μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα.

Ο πατέρας του κάλεσε αμέσως την τοπική αστυνομία που ανέλαβε να εντοπίσει την προέλευση του. “Με τον καιρό το βάζο βγήκε στην επιφάνεια του εδάφους και τα δάκτυλα βρέθηκαν σε σχετικά καλή κατάσταση,” είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ύστερα από δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία έλυσε το μυστήριο! Ένας κάτοικος της περιοχής, του οποίου ο παππούς ήταν ξυλουργός και ζούσε κοντά στο συγκεκριμένο σχολείο, είπε ότι από εργατικό ατύχημα πριν από 30 χρόνια είχε χάσει τέσσερα δάκτυλά του.

Όπως διαβάσαμε στο newsit την εποχή εκείνη δεν ήταν δυνατή η επανασυγκόλληση με χειρουργική επέμβαση κι έτσι ο ξυλουργός τα τοποθέτησε σε ένα βάζο γεμάτο με αλκοολούχο διάλυμα και τα έθαψε κοντά στο σπίτι του. Ο ξυλουργός βρίσκεται ακόμη στη ζωή, αλλά κατοικεί πλέον σε άλλη περιοχή και η αστυνομία προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του.

Read More