Ερασμία Μάνου – Βασίλης Δημάκης: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης μέσα στη φυλακή – Φωτογραφίες TLIFE

Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους, η κόρη της Σοφίας Βόσσου Ερασμία Μάνου και ο εκλεκτός της καρδιάς της Βασίλης Δημάκης υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης μέσα στις φυλακές.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 4 Μαΐου, η Ερασμία Μάνου πέρασε το κατώφλι των φυλακών για να συναντήσει τον αγαπημένο της και να κάνουν το επόμενο επίσημο βήμα στη σχέση τους.

Φυσικά στο πλευρό της ήταν και η μητέρα της, Σοφία Βόσσου, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή της κόρης της.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Η Ερασμία Μάνου γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της, μετά από ένα μήνυμα συμπαράστασης που του είχε στείλει, όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη μέσα στις φυλακές, με την Σοφία Βόσσου να δηλώνει ευτυχισμένη για την κόρη της.

«Έχω ευχηθεί στο παιδί μου, εγώ το αρραβώνιασα και είμαι τρισευτυχισμένη. Θέλω να είναι καλά όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι χαρούμενη που είναι ερωτευμένη, είμαι χαρούμενη που αρραβωνιάστηκε, είμαι χαρούμενη που βλέπω δυο ανθρώπους να λάμπουν από έρωτα, από αγάπη ουσιαστική. Να είναι καλά και να κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί…» είχε αποκαλύψει η Σοφία Βόσσου στο Open Weekend.

Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό» είχε εξομολογηθεί η Ερασμία Μάνου σε δηλώσεις της στο Happy Day.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More