Έρευνα: σε ποιά ηλικία απολαμβάνουν οι γυναίκες το σεξ;

Οι “μεγαλύτερες” γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από τις πιτσιρίκες! Έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο σεξουαλικά ενεργές και ευχαριστιούνται τον έρωτα πιο πολύ από τα 31 έως τα 45 τους χρόνια!

Στην έρευνα που έκανε το Πανεπιστημιακό Κέντρο Ιατρικής Χάκενσακ στο Νιου Τζέρσι, έλαβαν μέρος πάνω από 500 γυναίκες και προέκυψε ότι :

Το ποσοστό δραστηριότητας και απόλαυσης στην ομάδα 31-45 ετών ήταν 87%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην ομάδα 18-30 ετών ήταν 85%. Πολύ υψηλό εμφανίζεται όμως το ποσοστό και στις γυναίκες της ομάδας 46-54 ετών, το οποίο αγγίζει το 75%.

Οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας παρουσιάζουν πολύ υψηλά ποσοστά σεξουαλικής δραστηριότητας και απόλαυσης. Μάλιστα η ηλιακή ομάδα 31-45 ετών εμφανίζεται να έχει έστω και οριακά καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις, αλλά και μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τις γυναίκες 18-31 ετών.

Στη διαβάθμιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην ερωτική τους ζωή, ανεξαρτήτως ηλικίας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κυρίαρχη είναι η έλλειψη επιθυμίας για σεξ (47%), ακολουθούν προβλήματα οργασμού (45%), έλλειψη ικανοποίησης κατά τη διάρκεια του σεξ (39%), αίσθηση πόνου (37%) κτλ.

Read More

And More