Εριέττα Κούρκουλου: H τούρτα – υπερπαραγωγή από τη βάφτιση του γιου της, Νίκου – Φωτογραφία

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα έζησαν το Σάββατο 24/9 η Εριέττα Κούρκουλου με τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη, καθώς βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους.

Τόσο η Εριέττα Κούρκουλου όσο και ο Βύρωνας Βασιλειάδης είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από τον γιο τους γι’ αυτό και την βάπτισή του δεν την έμαθε κανείς πέρα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους χθες Σάββατο 24/9 και το όνομα που του δόθηκε – όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το ζευγάρι – είναι Νίκος.

Επιθυμία τους ωστόσο είναι να μη διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και οι δυο κρατούν χαμηλούς τόνους. Το μόνο που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι μια κάρτα που υπήρχε στα τραπέζια των καλεσμένων που ενημέρωνε τους καλεσμένους πως το μενού είναι αποκλειστικά vegan γεγονός που αντικατοπτρίζει τη στάση ζωής που έχουν επιλέξει η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης με την οποία προσπαθούν να μεγαλώσουν και τον γιο τους.

«Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων» ανέφερε το μήνυμα της κάρτας.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, η Εριέττα Κούρκουλου ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία όπου μας έδειξε την εντυπωσιακή τούρτα της βάφτισης του γιου της. Αυτή ήταν τετραώροφή σε μπλε και λευκό χρώμα, ενώ στην κορυφή υπήρχε το γράμμα “Ν”.

Read More

And More