Εριέττα Κούρκουλου: Από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι τα δεύτερα γενέθλια του γιου της – Φωτογραφίες, βίντεο

Η Εριέττα Κούρκουλου είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά όταν πριν έναν χρόνο περίπου έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Εκείνη και ο σύζυγός της Βύρων Βασιλειάδης επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν οικογένεια και επιτέλους με τη βοήθεια της επιστήμης η ευχή τους πραγματοποιήθηκε.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου έφερε στον κόσμο τον γιο της τον Μάρτιο του 2022 και από εκείνη την ημέρα μαζί με τον σύζυγό της ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Πριν από δύο μήνες μάλιστα, ο μικρός Νίκος συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής, με την Εριέττα Κούρκουλου να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την ώρα του τοκετού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

«Από την ημέρα που γεννήθηκες, μεταμορφώθηκα στον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου και ταυτόχρονα, στον πιο αδύναμο. Από την μια, ξέρω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα μπροστά να αφανίσω το ο,τιδήποτε μπορεί να σου έκανε κακό και από την άλλη, ξέρω ότι εάν δεν τα κατάφερνα, η ζωή μου θα σταματούσε να έχει νόημα. Αυτό είσαι – η μεγαλύτερη δύναμή μου, αλλά και η μεγαλύτερή μου αδυναμία.

Μπορεί να σε περιμέναμε καιρό, αλλά καταλαβαίνω επιτέλους το γιατί. Εσύ ήσουν το παιδάκι για εμάς και αν δεν είχαμε συναντήσει τις δυσκολίες που συναντήσαμε για να έρθεις στον κόσμο, αν δεν είχαμε ακολουθήσει ακριβώς αυτή την διαδικασία με την κάθε μικρή της λεπτομέρεια, θα κρατούσα κάποιο άλλο παιδάκι στην αγκαλιά μου. Εγώ όμως θέλω μόνο εσένα… γιατί εσύ ήταν γραφτό να είσαι το παιδί μας», ήταν τα λόγια που συνόδευσε η Εριέττα Κούρκουλου τη φωτογραφία της από το μαιευτήριο.

Εριέττα Κούρκουλου – Η στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά

 

Με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση που έκανε το πρωί της Παρασκευής στα social media, η Εριέττα Κούρκουλου έδειξε την πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε πως θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Στο βίντεο, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray ενώ μιλάει με κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο στο τηλέφωνο, ξεσπά σε κλάματα, μη μπορώντας να πιστέψει πως θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

 

Εριέττα Κούρκουλου – Ο τοκετός και η νέα ζωή με τον γιο της

 

Στις 23 Μαρτίου 2022 η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε επίσημα τον ερχομό του γιου της, ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 2023. Δημοσιεύοντας στο instagram φωτογραφία με το χεράκι του μικρού, είχε γράψει: «Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22», ευχαριστώντας παράλληλα το ιατρικό προσωπικό του μαιευτηρίου.

Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον γιο της:

 

Στις 3 Ιουνίου 2022, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Εριέττα Κούρκουλου στο SGS Family and Pet Festival στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον γιο της.

Ντυμένη στα λευκά, η Εριέττα Κούρκουλου κατέφτασε έχοντας στο καρότσι τον 2,5 μηνών γιο της.

Φωτογραφίες: Instagram, Πέτρος Χόντος

Read More

And More