Εριέττα Κούρκουλου: Δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της και αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Βύρων Βασιλειάδη.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της ήθελαν πάρα πολύ να γίνουν γονείς και τώρα που αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα έχουν αποφασίσει να απολαύσουν στο έπακρο το ταξίδι της κύησης του γιου τους. Αυτός είναι και ο λόγος – όπως εξήγησε η ίδια – που το τελευταίο διάστημα απέχει από τα social media.

Την εξήγηση αυτή έδωσε μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο γιος της θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, Νίκος.

«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.

Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Read More

And More