Εριέττα Κούρκουλου: «Είμαστε ένα, όχι ανταγωνιστές» – Οι νέες αναρτήσεις μετά τις εικόνες ντροπής στην Ύδρα

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν πριν από λίγα 24ωρα οι εικόνες ντροπής από την Ύδρα με τα υπερφορτωμένα ζώα να μεταφέρουν ογκώδη αντικείμενα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με την Εριέττα Κούρκουλου να τοποθετείται ζητώντας άμεσες λύσεις. 

Με νέα ανάρτηση, η Εριέττα Κούρκουλου επανέρχεται στο θέμα, αυτή τη φορά με ένα βίντεο με τους εργάτες να μεταφέρουν με τα χέρια τους ξύλα.

Δες το σχετικό βίντεο:

«Και για τους “έξυπνους” που πάντα έχουν κάτι να πουν… Τα δικαιώματα των ανθρώπων και τα δικαιώματα των ζώων είναι άμεσα συνδεδεμένα. Η εκμετάλλευση των ζώων και των ανθρώπων είναι άμεσα συνδεδεμένη. Είμαστε ένα. Όχι ανταγωνιστές. Όχι “ο θάνατός σου η ζωή μου” αλλά ο θάνατός σου και δικός μου θάνατος», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Δεν υπάρχει φιλόζωος που να μην είναι και φιλάνθρωπος. Επίσης, εξ ορισμού είμαστε και εμείς ζώα. Ανήκουμε σε αυτή την βιολογική κατηγορία. Όποιος εκμεταλλεύεται τους αδύναμους θα το κάνει σε κάθε περίπτωση! Όποιος βασανίζει ζώα θα βασανίζει και ανθρώπους. Όποιος υπερασπίζεται τα ζώα, θα κάνει το ίδιο και με τους ανθρώπους. Έτσι πάει… εδώ και εκατοντάδες χρόνια», ήταν η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου. 

Read More

And More