Εριέττα Κούρκουλου για σεισμό στην Τουρκία: «Στα πρόσωπα αυτών των παιδιών βλέπω τον γιο μου, Νίκο»

Ο σεισμός που χτύπησε πριν από μια εβδομάδα την Τουρκία και κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του, έχει συγκλονίσει τους πάντες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι και σήμερα, τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν κόσμο που παραμένει ζωντανός ανάμεσα στα χαλάσματα.

Η Εριέττα Κούρκουλου, ένας άνθρωπος με αρκετές ευαισθησίες, αυτές τις μέρες δημοσιεύει ανά διαστήματα στον λογαριασμό της στο instagram εικόνες από μικρά παιδιά που σώθηκαν από τον φονικό σεισμό. Το πρωί της Δευτέρας 13/2, μέσω μιας σειράς από stories, η Εριέττα Κούρκουλου εξήγησε πως αυτό το κάνει γιατί στα πρόσωπα αυτών των παιδιών βλέπει τον δικό της γιο, Νίκο και στα πρόσωπα των γονιών αυτών την ίδια και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Δε μου αρέσει να κάνω κοινοποιήσεις θεμάτων επειδή είναι στη μόδα. Με ρωτούσαν πολλοί γιατί δεν έκανα καμία κοινοποίηση για την Ουκρανία και απαντούσα ότι δεν κάνω κάτι απλά για να το κάνω. Μερικές εβδομάδες μετά και βέβαια τώρα που έχουν περάσει μήνες, δεν ασχολείται κανένας. Πουθενά, τίποτα…

Θέλω να καταλήξω στο ότι κοινοποιώ εικόνες από τον σεισμό στην Τουρκία γιατί προσπαθώ με κάποιο τρόπο να διαχειριστώ κι εγώ η ίδια αυτά που βλέπω. Στα πρόσωπα κάθε παιδιού βλέπω τον Νίκο, στα πρόσωπα των μαμάδων εμένα, και στων μπαμπάδων τον Βύρωνα.

Κοινοποιώ τα λίγα αυτά παιδιά που νίκησαν τις πιθανότητες και τον θάνατο γιατί έχω ανάγκη να πιστέψω στο θαύμα. Έχω ανάγκη να πιστέψω στο καλό γιατί χωρίς αυτό, ο κόσμος είναι πολύ τρομακτικός» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δες παρακάτω τα σχετικά stories:

Read More

And More