Εριέττα Κούρκουλου: Η απογευματινή βόλτα στην παραλία με τον γιο της – Φωτογραφία

Η Εριέττα Κούρκουλου, μετρά ήδη αρκετά ταξίδια με τον γιο της ο οποίος είναι μόλις 1,5 ετών. Η ίδια εξάλλου προσπαθεί να φέρνει σε επαφή με τη φύση τον μικρό της, όπως βλέπουμε και σε αρκετές από τις αναρτήσεις της στα social media.

Μέσα από τα μηνύματά της στο instagram, η Εριέττα Κούρκουλου απαντά σε αρκετά από τα ερωτήματα των διαδικτυακών της φίλων, ενώ μοιράζεται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της για θέματα της μητρότητας.

«Από την ημέρα που γεννήθηκες, μεταμορφώθηκα στον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου και ταυτόχρονα, στον πιο αδύναμο. Από την μια, ξέρω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα μπροστά να αφανίσω το ο,τιδήποτε μπορεί να σου έκανε κακό και από την άλλη, ξέρω ότι εάν δεν τα κατάφερνα, η ζωή μου θα σταματούσε να έχει νόημα. Αυτό είσαι – η μεγαλύτερη δύναμή μου, αλλά και η μεγαλύτερή μου αδυναμία», είχε γράψει η Εριέττα Κούρκουλου με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου της.

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουνίου μαμά και γιος απόλαυσαν την βόλτα τους στην παραλία!

Δες τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η Εριέττα Κούρκουλου…

Η οικογένεια από την αρχή της άνοιξης, ξεκίνησε τις πρώτες αποδράσεις αλλά και χαλαρές βόλτες δίπλα στην παραλία, όπως είχε γνωστοποιήσει και με παλαιότερη ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου…

Φωτογραφίες: instagram

 

Read More

And More