Εριέττα Κούρκουλου: «Η απώλεια ενός φίλου που έγινε οικογένεια πονάει πολύ» – Το μακροσκελές μήνυμα όλο νόημα

Η Εριέττα Κούρκουλου το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει μια πολύ στενή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους οποίους μοιράζεται διάφορα πράγματα από την προσωπική της ζωή.

Η 29χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου πολλές φορές τοποθετείται μέσα από τα social media για κοινωνικά θέματα αλλά και για όσα την ενοχλούν, ενώ άλλες φορές εκφράζει τα συναισθήματά της για προσωπικά της ζητήματα.

Αυτή τη φορά, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να μιλήσει για την απώλεια και την προδοσία από φίλους, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως νιώθει πολύ απογοητευμένη.

Το μήνυμα της Εριέττας Κούρκουλου

«Απώλεια. Σκέφτομαι αυτή την λέξη συχνά τις τελευταίες ημέρες.

Έχω ζήσει πολύ μικρή την απώλεια, με την έννοια του θανάτου ενός προσώπου που αγαπώ, αλλά πρόσφατα βίωσα μια απώλεια άλλου είδους.

Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος, ούτε απολαμβάνω την φασαρία των πολλών. Αντιθέτως, ο κύκλος μου είναι μικρός.
Μετρώ στο ένα μου χέρι τους φίλους μου, που περισσότερο αισθάνομαι σαν οικογένεια. Είμαι σίγουρη για τις λίγες αυτές επιλογές μου και δεν περίμενα πότε, ότι σε αυτή την ηλικία, λίγες ημέρες μετά την γέννηση του παιδιού μου θα με πρόδιδε ένα από αυτά τα άτομα.
Είμαι της άποψης ότι στους ανθρώπους μας, δίνουμε τα πάντα. Ό,τι είναι δικό μας είναι και δικό τους… ό,τι χρειάζονται, στεκόμαστε βράχοι δίπλα τους.

Και όμως, κατάλαβα ότι σε αυτή την περίπτωση, αγνοούσα απλά τα σημάδια. Αγνοούσα την έλλειψη εκτίμησης και αγάπης από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αγνοούσα το γεγονός ότι μπροστά στο δικό του συμφέρον και την δική του καλοπέραση, δεν υπήρχε κανένας και τίποτα. Τα αγνοούσα όλα αυτά, ακριβώς επειδή είμαι δύσκολη στην επιλογή των ανθρώπων που αφήνω να πλησιάσουν την καρδιά μου.
Τα αγνοούσα για να μην πονέσω.

Τα αγνοούσα ίσως από εγωισμό, για να μην χρειαστεί να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος. Η απώλεια ενός φίλου που έγινε οικογένεια πονάει πολύ, αλλά ίσως αυτό να είναι καλό, γιατί σημαίνει ότι αγαπάμε αληθινά. Έχοντας περάσει τα προηγούμενα τέσσερα στάδια του πένθους, γιατί αυτό βίωσα, βρίσκομαι πλέον στο στάδιο της αποδοχής και υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην σταματήσω να εμπιστεύομαι και να αγαπάω με όλη μου την καρδιά, γιατί δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από την πραγματική φιλία», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της.

Read More

And More