Εριέττα Κούρκουλου – Η δημόσια εξομολόγηση: “Τελείωσε πρόωρα ένα ταξίδι ζωής για εμένα…”

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από το Instagram.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου ανέβασε μία φωτογραφία από πέρσι, όπου σαν σήμερα ενημερώθηκε ότι έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα λόγω κορονοϊού. Όπως έγραψε, με αυτή την αφορμή, γύρισε πίσω στον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, έγινε vegan κι ευχαριστεί τον Θεό γι’ αυτό, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ πίσω για να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Διάβασε επίσης εδώ: Εριέττα Κούρκουλου: Η επιθυμία να γίνει μαμά, οι τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της και ο αδερφός της, Φίλιππος

«Πέρυσι τέτοια εποχή τελείωσε πρόωρα ένα ταξίδι ζωής για εμένα. Ήμουν φοιτήτρια στο NYU, από το οποίο ξαφνικά ενημερώθηκα ότι μέσα σε δυο μέρες έπρεπε να γυρίσω στην Αθήνα γιατί θα έκλειναν τα σύνορα λόγω COVID. Στην αρχή παρόλο το άγχος χάρηκα, γιατί θα γυρνούσα στο αγόρι μου και τους φίλους μου που τόσο μου έλειπαν. Τελικά όμως, δεν επέστρεψα ποτέ στο πανεπιστήμιό μου και δεν είχα την ευκαιρία να πω αντίο στους αγαπημένους μου συμμαθητές και καθηγητές του τμήματος στο @nyuanimalstudies.

Πέρασα λιγότερο από έναν χρόνο κοντά τους έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αλλά το ότι είχα την ευκαιρία να γίνω μέλος μιας vegan κοινότητας ανθρώπων με τόσο διαφορετικά background, αλλά και στόχους, είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για πάντα. Εκεί, ο σεβασμός προς τα ζώα, ο ακτιβισμός και το όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο ήταν όλα αυτονόητα! Ευχαριστώ τον θεό που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που βρέθηκα κοντά σε τέτοιους ανθρώπους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More