Εριέττα Κούρκουλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Βύρωνα Βασιλειάδη για την επέτειό τους

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους δημιούργησαν τη δική τους υπέροχη οικογένεια.

Ο γιος τους, Νίκος ήρθε στον κόσμο και επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους!

Σήμερα που είναι η πέμπτη επέτειος της σχέσης τους, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στον Βύρωνα Βασιλειάδη. 

«Σαν τον αέρα που αναπνέω… τόσο εύκολη και τόσο απαραίτητη η ζωή μαζί του. Αυτό είναι το μυστικό άλλωστε – Το για πάντα, να φαντάζει εύκολο με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει. Όχι γιατί κάθε μέρα είναι τέλεια, αλλά γιατί ακόμα και οι δύσκολες μέρες μαζί του, είναι πολύ ομορφότερες από ό,τι θα ήταν μια μέρα χωρίς εκείνον.

Κάθε μέρα επιλέγουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα κάνουμε και οι δυο προσπάθεια να μην χαθούμε μέσα στην τρέλα της δουλειάς και του μπέμπη μας. Κάθε μέρα υπάρχει αλληλοϋποστήριξη, σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη, ακόμα και όταν μας κυριεύουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις. Κάθε μέρα ευχαριστώ το σύμπαν που έφερε τον Βύρων στον δρόμο μου.

Δυο ολόκληροι άνθρωποι, όχι δυο μισοί που ολοκληρώνονται μέσα από την σχέση τους. Δυο ολόκληροι άνθρωποι, που κάνουν ο ένας τον άλλον καλύτερο. Μια σχέση έρωτα, εμπιστοσύνης, προόδου και εξέλιξης. Μια σχέση απέραντης και πραγματικής αγάπης.

Ένας άνθρωπος που έχει γίνει το φως στις σκοτεινότερες στιγμές μου και το σημαντικότερο χειροκρότημα στις ομορφότερες στιγμές μου. Τον γνώρισα όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι και σήμερα, σαν γυναίκα και μητέρα πια του παιδιού του, έχω να πω ότι όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά» εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

 

Read More

And More