Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον δύο μηνών γιο της – Φωτογραφίες του TLIFE

Ευτυχισμένη μητέρα η Εριέττα Κούρκουλου η οποία το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουνίου βρέθηκε στο SGS Family and Pet Festival στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον δύο μηνών γιο της. Ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης μπορεί να απουσίαζε από το πλευρό της, ωστόσο η Εριέττα Κούρκουλου έδωσε για άλλη μια φορά το «παρών» δείχνοντας την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν τα ζώα.

Ντυμένη στα λευκά, η Εριέττα Κούρκουλου κατέφτασε έχοντας συνεχώς στο καρότσι τον δύο μηνών γιο της. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE.

Η Εριέττα Κούρκουλου – Στην πιο όμορφη φάση της ζωής της

Φυσικά δεν θα μπορούσε να βρεθεί στο SGS Family and Pet Festival χωρίς να κρατά αγκαλιά ένα από τα σκυλάκια της. Η Εριέττα Κούρκουλου χαμογελαστή, δείχνει να απολαμβάνει την όμορφη περίοδο που διανύει για την προσωπική της στιγμή, ενημερώνοντας παράλληλα μέσα από τα social media για τις δράσεις της προς όλα τα αδέσποτα αλλά και τα ζωάκια που ζητούν φροντίδα.

«Είμαι ακόμα ο άνθρωπος που ήμουν»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό In Style η Εριέττα Κούρκουλου ρωτήθηκε για την μητρότητα και τις αλλαγές στη ζωή της.

Είμαι ακόμα ο άνθρωπος που ήμουν και πριν έρθει στον κόσμο ο Νικολάκης μου. Είμαι και κόρη και σύζυγος και μαμά, αλλά πάνω από όλα εξακολουθώ να είμαι η Εριέττα.

Δεν έχουν αλλάξει τα όνειρα, ούτε οι στόχοι μου. Συνεχίζω να κάνω πράγματα που με γεμίζουν και να παλεύω για τους σκοπούς που μου αγγίζουν την καρδιά. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι προτεραιότητα πια έχει αυτό το μικρό ανθρωπάκι, και το υπόλοιπο πρόγραμμα, ενώ συνεχίζει να υπάρχει, προσαρμόζεται ανάλογα με τις δικές του ανάγκες», είχε δηλώσει η Εριέττα Κούρκουλου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Φωτογράφος TLIFE

 

Read More

And More