Εριέττα Κούρκουλου: Η σπάνια εμφάνισή της – Μας ξεναγεί στο καταφύγιο της “Save a Greek Stray” – Φωτογραφίες

Γεμάτη μουσική θα είναι φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων! Οι ΜΕΛΙSSES θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Save a Greek Stray στο «MEΛISSES for the dogs», μια καταπληκτική live stream συναυλία από τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save a Greek Stray.

Οι ΜΕΛISSES και η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκαν στο καταφύγιο όπου η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Save a Greek Stray, Εριέττα Κούρκουλου τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις περίθαλψης των αδέσποτων, ενόψει της live stream συναυλίας «ΜΕΛΙSSES for the dogs», αυτή την Κυριακή 4 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, που επίσης ξεναγήθηκαν στον χώρο, ο Χρήστος Μάστορας τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελεί η Save A Greek Stray και κάλεσε το κοινό να παρακολουθήσει τη συναυλία, στην οποία οι MΕΛISSES θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι όπως μόνο εκείνες ξέρουν.

Η Μαίρη Συνατσάκη, που μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη θα παρουσιάσουν τη συναυλία, επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας και να υιοθετούμε αντί να αγοράζουμε. Από την πλευρά της, η Εριέττα Κούρκουλου, που δημιούργησε την Save A Greek Stray πριν από δέκα χρόνια, ευχαρίστησε το συγκρότημα και τους παρουσιαστές που για ακόμα μια φορά στηρίζουν με τον τρόπο τους το σπουδαίο έργο της οργάνωσης.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στις εγκαταστάσεις στον Ωρωπό, όπου η Εριέττα Κούρκουλου μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη και το δημοφιλές συγκρότημα ξεναγήθηκαν και έπαιξαν με τους καινούργιους τετράποδους φίλους τους.

Στη live stream συναυλία, με τίτλο «MEΛΙSSES for the dogs», το no1 συγκρότημα της χώρας θα ανέβει στο ειδικά διαμορφωμένο stage για να χαρίσει μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, από το πιο πρόσφατο «Που ‘Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφορεί από την Panik Records μέχρι το «Κρυφά», καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Το «MEΛΙSSES for the dogs» διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, που προπωλούνται στο viva.gr, θα ενισχύσουν τη δράση του καταφυγίου της Save A Greek Stray.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More