Εριέττα Κούρκουλου: Μιλά για τον έρωτα της μητέρας της Μαριάννας Λάτση με τον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο

Αφιερωμένη στον Νίκο Κούρκουλο ήταν η σημερινή εκπομπή του Σάκη Ρουβά και ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν για εκείνον ήταν και η κόρη που είχε αποκτήσει με την Μαριάννα Λάτση, Εριέττα Κούρκουλου. Η επιχειρηματίας που σε λίγο καιρό πρόκειται να αποκτήσει το δικό της παιδί, μίλησε για τον έρωτα της μητέρας της με τον Νίκο Κούρκουλο και είπε:

«Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει πολύ. Όταν τσακωνόντουσαν για μας πιο πολύ, στεναχωριόταν πολύ. Μέχρι το τέλος την κοίταζε στα μάτια. Ήταν εκείνη, οι δυο τους και μετά εμείς». 

Στη συνέχεια η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε στο καταφύγιο που έχει φτιάξει και είπε: «Αυτόν τον χώρο τον είχε διαλέξει εκείνος, ήταν το όνειρό του να φτιάξουμε μια φάρμα, να μεγαλώσουμε και εμείς στη φύση… Χρόνο με τον χρόνο έχει γίνει αυτό που είναι σήμερα, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων…. Μας έφερνε συχνά εδώ… Κάναμε πράγματα που αλλιώς δε θα είχαμε την ευκαιρία να τα κάνουμε. Είχε άγχος για τον τρόπο που μεγαλώναμε, ήθελε να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Ελπίζω ότι πραγματοποιήθηκε αυτό και έχουμε κρατήσει αυτή την επαφή με την πραγματικότητα«

“Όλες οι κόρες για τον μπαμπά τους πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ήταν πολύ αυστηρός αλλά μέσα από την αυστηρότητά του έδειχνε την αγάπη του” είπε για τη δική της σχέση με τον πατέρα της και περιέγραψε ένα περιστατικό που θυμάται από την παιδική της ηλικία λέγοντας.

«Θυμάμαι όταν ήμουν πέντε χρονών μπήκα στο σαλόνι κάτω, εκείνος έβλεπε μπάλα, εγώ πέταξα το μπουφάν κάτω και μου λέει “Τι ήταν αυτό; Θα το μαζέψει κάποιος; Θα είσαι 25 χρονών και θα έχεις κάποιων να τα μαζεύει;”. Ήταν πολύ πιο αυστηρός. Όταν θέλαμε να ακούσουμε ένα ναι πηγαίναμε στη μητέρα μου. Ισορροπούσαν και συμπλήρωναν απόλυτα ο ένας τον άλλο”» εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου σε μία από τις πολύ σπάνιες συνέντευξεις της.

Read More

And More