Εριέττα Κούρκουλου: «Μοναδικές στιγμές με τον αντρούλη μου και το μωρό μου» – Φωτογραφία

Με μια φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα, η Εριέττα Κούρκουλου αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι στο οποίο έζησε μοναδικές στιγμές δίπλα στον Βύρων Βασιλειάδη και τον γιο τους.

Κάνοντας μια σχετική ανάρτηση, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε τον απολογισμό της, ενώ δεν έκρυψε τις σκέψεις της, πως σκέφτεται να κάνει μια μικρή αποτοξίνωση από τα social media.

Εριέττα Κούρκουλου – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Η αλήθεια είναι ότι βολεύτηκα στην όμορφη φούσκα μας… Καλοκαιράκι με τον αντρούλη και το μωρό μου στο σπίτι μας, μοναδικές στιγμές με τους δυο – τρεις ανθρώπους που έχουν γίνει από φίλοι, οικογένεια, τα σκυλάκια μας, σπιτικό φαγητό και θάλασσα.

Χθες βράδυ που βγήκαμε για φαγητό όμως και εξηγούσα σε μια όμορφη κοπέλα που μόλις είχα γνωρίσει ότι είχα ανάγκη να πάρω την απόστασή μου από την τοξικότητα των social media, εκείνη μου είπε : «ξεκουράσου αν το έχεις ανάγκη, αλλά μόλις είσαι έτοιμη είναι σημαντικό να συνεχίσεις». Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη, αλλά αποφάσισα μετά από αυτό να συνεχίσω. Έρχονται καινούρια και όμορφα πράγματα. Καλό μας Σεπτέμβρη», έγραψε στο instagram η Εριέττα Κούρκουλου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164