Εριέττα Κούρκουλου: Οι ευχές της εγχώριας showbiz για τη γέννηση του γιου της

Η Εριέττα Κούρκουλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τις τελευταίες δύο ημέρες κρατάει επιτέλους στην αγκαλιά της το πρώτο παιδί της. 

Η 29χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο στις 21/3/2022 ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του γιου της μέσα από το μαιευτήριο. 

«Ο γιός μας γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Όπως ήταν επόμενο κάτω από την ανάρτηση τα σχόλια γέμισαν από ευχές και όμορφα λόγια για το ευχάριστο γεγονός! Σύσσωμη η εγχώρια showbiz ευχήθηκε τα καλύτερα στην Εριέττα Κούρκουλου και τον Βύρωνα Βασιλειάδη για τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους. 

Ανάμεσα στους celebrities που έστειλαν τις ευχές τους ήταν η Ολυμπία Χοψονίδου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Χριστίνα Κοντοβά, η Ναταλία Γερμανού, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Φαίη Σκορδά, η Νίκη Θωμοπούλου, η Ευγενία Δημητροπούλου κ.α.

Δες τις ευχές των επωνύμων:

Να σας ζήσει!

Read More

And More