Εριέττα Κούρκουλου: «Όταν ήμουν μικρότερη, είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση»

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ένα πρόσωπο που συχνά, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, επιλέγει να μοιράζεται σκέψεις και προβληματισμούς με τους ακόλουθούς της. Τα θέματα στα οποία επιλέγει να εστιάζει έχουν να κάνουν με τη μητρότητα, τον βιγκανισμό και την προσφορά βοήθειας σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Στο q&a που έκανε το πρωί της Τρίτης 11/7, η Εριέττα Κούρκουλου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον θηλασμό ενώ σε μια άλλη, έκανε αναφορά στο αν και κατά πόσο η οικονομική της άνεση της έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

«Μετά από 16 μήνες έχουμε καταφέρει επιτέλους και μετά από αρκετές δυσκολίες, να κάνουμε ένα γεύμα την ημέρα. Ο Νίκος όταν έλειπα στη δουλειά δεν το ζητούσε, μόνο όταν ήμασταν μαζί αλλά πλέον έχει δεχθεί ότι θηλάζουμε το βράδυ μόνο (δεν ήταν εύκολο)» ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου, ενώ σε άλλη ερώτηση για τον γιο της έγραψε, «Ο Νίκος δεν πάει ακόμα σχολείο. Ήθελα να τον πάω από Σεπτέμβρη αλλά το ιδανικό λένε ότι είναι μετά τα 2,5 χρόνια».

«Όταν ήμουν μικρότερη, είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση. Σήμερα όμως εστιάζω στη δυνατότητα που μου δίνει να προσφέρω βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Εριέττα Κούρκουλου.

 

Read More

And More