Εριέττα Κούρκουλου: Προσεχώς μανούλα! Όλες οι φορές που μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλιά

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Βύρων Βασιλειάδη.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της ήθελαν πάρα πολύ να γίνουν γονείς και τώρα που αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα έχουν αποφασίσει να απολαύσουν στο έπακρο το μαγικό αυτό ταξίδι, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μητέρα!

Όλους αυτούς τους μήνες, η Εριέττα Κούρκουλου προσπάθησε να αποτραβηχτεί από τα social media γιατί οι στιγμές που ζει είναι μοναδικές και δεν ήθελε να υπάρχει τίποτα να στρέψει την προσοχή της σε κάτι άλλο πέρα από το ξεχωριστό γεγονός της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιες φορές που έκανε την εξαίρεση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια πολύ τρυφερά στιγμιότυπα δείχνοντάς μας ανά διαστήματα πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις αναρτήσεις αυτές και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω!

Να θυμίσουμε πως το όνομα που έχει επιλέξει η Εριέττα Κούρκουλου για τον γιο της είναι Νίκος, για να τιμήσει έτσι τον αείμνηστο πατέρα της Νίκο Κούρκουλο.

Με το καλό!

Read More

And More