Εριέττα Κούρκουλου σε Βάσω Λασκαράκη: «Διαφημίζουμε χαρωπά τις γέννες των ζώων μας; Σας παρακαλώ πια»

Μία ανάρτηση με δύο φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη με τα σκυλάκια που γέννησε ο σκύλος της οικογένειας έμελλε να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις.

Η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη τάχθηκαν κατά της κίνησης της Βάσως Λασκαράκη να δημοσιοποιήσει τη γέννα του σκύλου της, καθώς υπάρχουν τόσο αδέσποτα που αναζητούν σπίτι.

Η επίμαχη φωτογραφία:

Αρχικά, η Εριέττα Κούρκουλου έσπευσε να γράψει σε σχόλιο στα stories του προσωπικού της προφίλ: «Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

Και η Κατρίνα Τσάνταλη επεσήμανε στη Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας. Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς».

Read More

And More