Εριέττα Κούρκουλου: «Το αποτέλεσμα δεν με εκπλήσσει, αλλά πονάει πολύ» – Οι θλιβερές εικόνες σε φάρμες στην Ελλάδα

Από το μεσημέρι της Δευτέρα 2/5 τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την κακοποίηση μίας γάτας σε ταβέρνα στην Αιδηψό, όπου ένας άνδρας, αφού δελέασε το αδέσποτο με ένα ψάρι, στη συνέχεια το κλώτσησε στη θάλασσα.

Το περιστατικό έφερε έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς διάσημους Έλληνες να σχολιάσουν οργισμένοι στο το συγκλονιστικό βίντεο.

Με αφορμή το συγκεκριμένα σκηνικό, η Εριέττα Κούρκουλου η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη,  θέλησε να μιλήσει για τη γενικότερη αντιμετώπιση των ζώων ενώ μαζί με την ομάδα της στο I promise πραγματοποίησαν και μία σχετική έρευνα μέσω της της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «A Promise to Animals».

«Επειδή ακούω συχνά ότι οι φρικτές εικόνες ζώων παραγωγής που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ισχύουν μόνο στο εξωτερικό και ότι εδώ στην Ελλάδα τα ζώα μεγαλώνουν σε μικρές φάρμες με αγάπη και φροντίδα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία έρευνα να δούμε τι ισχύει πραγματικά. Το αποτέλεσμα δεν με εκπλήσσει, αλλά πονάει πολύ. Είμαι όμως περήφανη που θα βγει επιτέλους στην φόρα η σκληρή πραγματικότητα της εκτροφής των ζώων στην Ελλάδα», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Promise to Animals (@apromisetoanimals)

Read More

And More