Εριέττα Κούρκουλου: Το παθιασμένο φιλί με τον σύζυγό της κάτω από την ελληνική σημαία και το ευχαριστώ στη μητέρα της

Η Εριέττα Κούρκουλου τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να μοιράζεται στα social media τις απόψεις της αλλά και στιγμές από την προσωπική της ζωή. Η Εριέττα που λατρεύει τα ζώα και το έχει αποδείξει έμπρακτα ιδρύοντας το Save a greek stray και σώζοντας εκατοντάδες ζωάκια που κακοποιήθηκαν ή κινδύνευσε η ζωή τους. 

Η νεαρή επιχειρηματίας έχει γίνει vegan και αγαπά να μοιράζεται μαζί μας, εύκολες και νόστιμες vegan συνταγές! Xθες 25η Μαρτίου η Εριέττα δημοσίευσε μια φωτογραφία να δίνει ένα φιλί με το σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, κάτω από την ελληνική σημαία και έγραψε λόγια αγάπης για την Ελλάδα την οποία αποκαλεί την πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Λέει όμως και ένα ευχαριστώ στη μητέρα της Μαριάννα Λάτση, που επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα και έμαθε στα παιδιά της να την αγαπούν κι εκείνα.

Διάβασε την ανάρτησή της!

Ελλάδα μας πανέμορφη!
Σήμερα γιορτάζουμε την ελευθερία σου – την ελευθερία μας, και τους προγόνους μας που έδωσαν τις ζωές τους για να την χαιρόμαστε.
Η χώρα αυτή με έχει καθορίσει σαν άνθρωπο, αποτελώντας το σπίτι μου από την ημέρα που γεννήθηκα. Είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου και αυτό όχι μόνο λόγω της φυσικής της ομορφιάς, αλλά και λόγω των ανθρώπων της.
Εδώ παραμένουν ζωντανές οι αξίες της αγάπης, της φιλίας, της φιλοξενίας και της οικογένειας, γι‘αυτό και αντέχουν οι άνθρωποί μας και χαμογελούν παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα τελευταία χρόνια, πότε με την κρίση, και πότε με τον κορονοϊό.

Αισθάνομαι τιμή που γεννήθηκα και θα μεγαλώσω τα παιδιά μου εδώ και απέραντη ευγνωμοσύνη για την μητέρα μου, που ήταν το μόνο παιδί του παππού μου το οποίο επέλεξε να μείνει, και αργότερα έμαθε σε εμάς – τα παιδιά της, να αγαπάμε την χώρα μας με όλη μας την καρδιά, αλλά και να την υπηρετούμε όπως κάνει και εκείνη.
Μπορεί να γεννηθήκαμε από τύχη εδώ, αλλά μένουμε από επιλογή, γιατί είμαστε Έλληνες. Ελλάδα μου σ´αγαπώ και ελπίζω να σταθώ αντάξια του μεγαλείου σου”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Read More

And More