Εριέττα Κουρκούλου – Βύρων Βασιλειάδης: Ο έρωτας, ο «μυστικός» γάμος και η γέννηση του γιου τους

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας επισφραγίστηκε με τον ερχομό ενός παιδιού! Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης έγιναν για πρώτη φορά γονείς την Δευτέρα 21 Μαρτίου, καθώς υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος. 

Η 29χρονη κόρη της δυναμικής επιχειρηματία Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου ερωτεύτηκε τον 45χρονο επιχειρηματία και αποφάσισε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Εριέττα Κούρκουλου οι δυο τους γνωρίστηκαν στον στίβο της Βουλιαγμένης. 

«Ήμουν βέβαιη ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ήθελα να μείνω για πάντα. Βασικά είναι… υπέροχος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που κατάλαβα από την πρώτη μέρα ότι ξέρει να αγαπάει αληθινά και να προτεραιοποιεί τους ανθρώπους του, όσο απασχολημένος και αν είναι.

Τον ερωτεύτηκα για πολλούς λόγους. Ο ένας από αυτούς ήταν ότι τα είχε πολύ καλά με τον εαυτό του. Είχε φοβερή αυτοπεποίθηση ως άντρας. Εγώ πάντα αντιμετώπιζα δυσκολίες στις προηγούμενες μου σχέσεις λόγω της οικονομικής μου επιφάνειας. Για τους περισσότερους άντρες ήταν δύσκολο να δεχτούν τη δική μου οικονομική και οικογενειακή κατάσταση χωρίς να αισθάνονται ανασφάλεια. Τον Βύρωνα δεν τον έπιασα ποτέ να αισθάνεται μειονεκτικά ούτε να απειλείται από αυτό» έχει εξομολογηθεί η Εριέττα Κούρκουλου για τον άντρα της ζωής της. 

Ο «μυστικός» γάμος στο Νησί των Ανέμων

 

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020 στη Μύκονο, στην παραλία Αγράρι, σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, με τους καλεσμένους τους να μην ξεπερνούν τους 120.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περιοχή υπήρχαν παντού σεκιούριτι, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες. 

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό made in Vrettos Vrettakos νυφικό της, ενώ χρέη κουμπάρων είχαν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Η Μαριάννα Λάτση συνόδευε την Εριέττα και την παρέδωσε στον γαμπρό. 

Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 120 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση. Στο γαμήλιο πάρτι τραγούδησαν η Τάμτα – η σύντροφος του αδερφού της, Πάρη Κασιδόκωστα – και ο Νίκος Οικονομόπουλος

«Ο γάμος δεν άλλαξε τίποτα για εμάς. Κάθε φορά που μιλάω για τον σύζυγό μου συγκινούμαι. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα σ’ ένα άτομο με τέτοιο απόθεμα αγάπης, που με στηρίζει σε ό,τι θέλω να κάνω και με παρακινεί να γίνομαι καλύτερη. Είναι ένας άνθρωπος μαχητής, τον οποίο θαυμάζω κι ερωτεύομαι περισσότερο κάθε μέρα» θα πει περίπου έναν χρόνο μετά τον γάμο τους σε συνέντευξή της στο περιοδικό GLOW η Εριέττα Κούρκουλου.

Οι προσπάθειες για απόκτηση οικογένειας

 

Η μεγάλη επιθυμία του ζευγαριού όμως ήταν πάντα να αποκτήσει ένα παιδί. Οι προσπάθειες που έκαναν αρκετές και η Εριέττα Κούρκουλου δε δίσταζε να μιλά γι’ αυτές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Πριν μερικούς μήνες μάλιστα, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον σύζυγό της από το ίδιο σημείο στο οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Στην ανάρτησή της τότε, η Εριέττα Κούρκουλου περιέγραφε τα συναισθήματά της για όλο αυτό τον αγώνα και τις προσπάθειες που έκανε με τον αγαπημένο της προκειμένου να δώσει θάρρος και σε άλλες γυναίκες να μην το βάζουν κάτω.

«Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες. Που θα πάει; θα περάσουν! Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β – χορειακή και περνούν αργά και βασανιστικά. Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία – συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα. Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης – τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο.

Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει! Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία – την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.

Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι! Κράτα αυτές τις στιγμές! Θυμήσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

 

Ο ερχομός του γιου τους

 

Μετά από προσπάθειες, δύσκολες στιγμές, απογοητεύσεις και αρνητικά αποτελέσματα επιτέλους η Εριέττα Κούρκουλου έμεινε έγκυος! Την περασμένη Δευτέρα 21 Μαρτίου έφερε στον κόσμο τον γιο της και η ιδρύτρια του Save a Greek Stray πλέον είναι μια ευτυχισμένη μητέρα, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα.

«Ο γιός μας γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στα social media.

Ο γιος της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη θα πάρει το όνομα Νίκος από τον αείμνηστο ηθοποιό και πατέρα της επιχειρηματία Νίκο Κούρκουλο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Τα καλύτερα τώρα ξεκινούν για την Εριέττα Κούρκουλου και τον Βύρωνα Βασιλειάδη!

Read More

And More