Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Φωτογραφίες TLIFE

Σε μια σπάνια βραδινή έξοδο συνάντησε το βράδυ της Τρίτης 14/2 ο φακός του TLIFE την Εριέττα Κούρκουλου με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου με τον Πάνο Βλάχο, «Ένα μπιμπερό και μια ανθοδέσμη», η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση βρέθηκε στο θέατρο μαζί με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, προσπαθώντας ωστόσο να αποφύγουν όσο μπορούν τα φλας των φωτογράφων. Οι δυο τους, άλλωστε, δεν κάνουν συχνά κοσμικές εμφανίσεις, καθώς δε θέλουν να απασχολούν τα μέσα με την προσωπική τους ζωή.

Το ζευγάρι έφθασε στο θέατρο στην «καρδιά» της Αθήνας, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η παράσταση, θέλοντας να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται. Όταν αντιλήφθηκαν τους φωτογράφους, μάλιστα, επέσπευσαν το βήμα τους και μπήκαν γρήγορα στην αίθουσα.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από τη σπάνια βραδινή έξοδο του ζευγαριού.

 

Να θυμίσουμε πως ο γάμος της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2020 στη Μύκονο σε στενό κύκλο καθώς οι καλεσμένοι τους δεν ξεπερνούσαν τους 120 ενώ τον Μάρτιο του 2022 απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί στο οποίο έδωσαν το όνομα “Νίκος”.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More