Ερωτευμένη ξανά η Δήμητρα Αλεξανδράκη; Η φιλία με την Ιωάννα Τούνη και η σχέση της που είχε γίνει “σαπουνόπερα”

Γεμάτη ενέργεια και πάθος για ζωή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ετοιμάζεται για νέες επαγγελματικές περιπέτειες, ευγνωμονεί τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της και βιώνει έναν καινούργιο έρωτα στο πλευρό ενός γοητευτικού άνδρα από τη Θεσσαλονίκη.

Για αυτό και αποφάσισε να μιλήσει στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα απαντώντας σε κάποιες ανακρίβειες που ακούστηκαν για τα προσωπικά της.

“Δε θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή γιατί η τελευταία μου σχέση είχε καταντήσει σαπουνόπερα στις εκπομπές” λέει και συνεχίζει χωρίς να διαψεύδει αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει τη νέα της σχέση, “Πηγαινοέρχομαι στη Θεσσαλονίκη γιατί, παράλληλα με το κέντρο αισθητικής που θα κάνω στην Αθήνα, θα ανοίξω και στη Θεσσαλονίκη. Έχω ήδη νοικιάσει και σπίτι στη Θεσσαλονίκη.. Και ο έρωτας μέσα στη ζωή είναι. Πάνω από όλα όμως είναι η δουλειά. Είμαι ευτυχισμένη, είμαι καλά και εύχομαι όλος ο κόσμος να γελά και να έχει υγεία”.

Στη Θεσσαλονίκη όμως, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει βρει και μια πολύ καλή φίλη. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη η οποία όπως αποκαλύπτει υπήρξε στήριγμα για εκείνη σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της.

“Η Ιωάννα έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για εμένα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο που κάνουμε παρέα. Με βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ήταν δίπλα μου, με φιλοξένησε και πραγματικά της είμαι πολύ ευγνώμων. Μακάρι να γνώριζε ο κόσμος την Ιωάννα όπως τη γνώρισα εγώ” δηλώνει.

Read More

And More