Ερωτευμένη ξανά η Νικολέττα Ράλλη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της! (pics)

Η Νικολέττα Ράλλη έχει αποδείξει ότι δεν συμβιβάζεται. Ξέρει τι ψάχνει από τη ζωή της ή τουλάχιστον… τι έψαχνε, μέχρι που -σύμφωνα με την Real Life- βρήκε τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσου. Αν και παραμένει επιφυλακτική, εφόσον η σχέση τους μετράει μόλις δύο μήνες, όλα δείχνουν ότι οι δυο τους ταιριάζουν απόλυτα. Η όμορφη παρουσιάστρια είναι ανανεωμένη, χαμογελαστή και κάθε της έκφραση μαρτυρά ότι διανύει μια από τις πιο πλήρεις φάσεις της ζωής της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών σε νυχτερινή έξοδο. Ο τρόπος που την πολιόρκησε ο Μιχάλης Ανδρούτσος, ως γνήσιος τζεντελμαν, έκαμψε τις αντιστάσεις της, ενώ όσοι έγιναν μάρτυρες της γνωριμίας τους του διέκριναν αμέσως τη χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους. “Φωτίστηκαν τα πρόσωπά τους! Από την πρώτη χειραψία, όλα έδειχναν ότι αυτοί οι δύο ταιριάζουν”, εξηγεί άνθρωπος από την παρέα του ζευγαριού.

Τα πρώτα ραντεβού ξεκίνησαν μάλλον δειλά. Όμως, η έντονη έλξη, οι κοινές αντιλήψεις και η ίδια φιλοσοφία ζωή; οδήγησαν γρήγορα στην απόφαση να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους. Οι δυο τους συναντιούνται καθημερινά, αφιερώνοντας όλο τον ελεύθερο χρόνο τους ο ένας στον άλλον. Πολύ σύντομα άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η τακτικά παρουσία της Νικολέττας Ράλλη στο εστιατόριο, που διατηρεί ο επιχειρηματίας από κοινού με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο, άρχισε να κινεί τις υποψίες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κάνουν κοντινές εξορμήσεις, καθώς είναι και οι δύο λάτρεις των ταξιδιών, και μοιάζουν να ζουν τον απόλυτο έρωτα. Παρά τον ενθουσιασμό της, η Νικολέττα Ράλλη επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της. Όχι μόνο γιατί θέλει να δώσει χρόνο στη σχέση τους, αλλά και γιατί μόλις το περασμένο φθινόπωρο έληξε το ειδύλλιό της με τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη.

Read More

And More