Έρρικα Πρεζεράκου: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Άρη Μακρή! [video]

Η χημεία τους στο J2US ήταν μεγάλη, ωστόσο η σχέση τους είναι πολύ ξεκάθαρη. Ο Άρης Μακρής και η Έρρικα Πρεζεράκου μπορεί να απασχόλησαν τα media ως το εκρηκτικό ντουέτο του ριάλιτι τραγουδιού στο Open οι δυο τους όμως παραμένουν δυο καλοί φίλοι.

Σε συνέντευξή της στο «Καλοκαίρι #NOT» η ‘Ερρικα Πρεζεράκου μίλησε για τα σχόλια που ακούστηκαν ότι ο παρτενέρ της στο παιχνίδι Άρης Μακρής ενδεχομένως να χώρισε εξαιτίας της και ξεκαθάρισε τη θέση της!

«Ήταν λίγο ιδιαίτερη η συνθήκη του J2US γιατί μπήκα καθαρά για να περάσω καλά και να βρω χαρά. Είχα δύο πτυχία κι είχα πραγματικά κουραστεί πολύ κι ήθελα κάτι πιο χαρούμενο. Αισθάνθηκα απλά ότι μπαίνοντας σε αυτήν τη διαδικασία, ήταν λίγο μπερδεμένη ενέργεια. Ήταν μία πάρα πολύ ιδιαίτερη διαδικασία γιατί αρχικά έμαθα ότι μπορώ να τραγουδήσω έξω από το μπάνιο μου. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή επειδή γνώρισα ανθρώπους που νιώθω ότι τους έχω στη ζωή μου, όπως τον Άρη όπου νιώθω ότι είναι ο μικρός μου αδερφός κι έχουμε πολύ καλή σύνδεση. Νομίζω ότι ήταν σαν να ήθελα να κάνω τόσα πολλά πράγματα αλλά δεν γινόταν. Οπότε μου έδωσε κάπως ένα ερέθισμα εσωτερικό κι είπα οκ μπορούμε να το κάνουμε και έξω από το J2US αυτό.», ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Και συνέχισε μιλώντας για τα σχόλια που άκουσε σε σχέση με τον χωρισμό του Άρη Μακρή ανέφερε «Ούτε καν. Αρχικά δεν το ήξερα αλλά νομίζω ότι κάποιος που ξέρει εμένα ή τον Άρη, δεν υπάρχει αυτό στο πεδίο μας. Νιώθω σαν να βρήκα έναν μικρό αδερφό».

 

Read More