Έρρικα Πρεζεράκου: θα καταθέσει μήνυση στον οδηγό του ταχύπλοου, που προκάλεσε τον τραυματισμό της και την απώλεια του δαχτύλου της

Η Έρρικα Πρεζεράκου πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της, από την προπέλα του σκάφους που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ένα από τα δάκτυλά της. Όλο αυτό το διάστημα  αναρρώνει και ετοιμάζεται με τους δικηγόρους της να καταθέσει μήνυση, στον οδηγό του ταχύπλοου,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Γούλα για την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Δύο μήνες, μετά το ατύχημα που είχε στη Κύθνο η Έρρικα Πρεζεράκου έχει κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες κατά του ανθρώπου που βρισκόταν στο πηδάλιο του σκάφους εκείνη την ώρα. Στη μήνυση που έχει κατατεθεί από την πλευρά της πρώην πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ περιγράφεται, αναλυτικά, όλο το χρονικό του ατυχήματος και αναφέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στις ευθύνες που αναλογούν στο πρόσωπο που οδηγούσε το ταχύπλοο, εκείνη την στιγμή.

Ήταν Παρασκευή 7 Αυγούστου του 2020  και ήταν η πρώτη μέρα διακοπών για την Έρρικα Πρεζεράκου στη Κύθνο. Η εντυπωσιακή πρωταθλήτρια βρισκόταν στο ταχύπλοο και πήγε να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα και ξαφνικά η βόλτα με το σκάφος μετατράπηκε σε έναν εφιάλτη.

Χαρακτηριστικά, όπως είχε πει, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” : “Άκουσα ένα ντουπ και αμέσως σήκωσα το χέρι μου. Είδα ότι ήταν σε πολλά κομμάτια, η προπέλα το είχε κάνει καινούργιο… Και τότε μπήκα ενστικτωδώς στην ενέργεια της επιβίωσης, μπήκα στη διαδικασία να κολυμπήσω, να προσεγγίσω τη βάρκα για να σωθώ” είχε πει, τότε η γνωστή αθλήτρια.  

Η προπέλα του σκάφους τραυμάτισε την Έρρικα Πρεζεράκου στο δεξί χέρι με συνέπεια αργότερα να υποβληθεί σε ένα πολύωρο χειρουργείο, χάρη στο οποίο εν τέλει σώθηκε το ένα της δάχτυλο.

Η γοητευτική πρώην παίκτρια του Dancing και αθλήτρια μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο ΚΑΤ μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της είχε πει: “Οι γιατροί μου είπαν ότι ο παράμεσος μου παραμένει ζωντανός. Και αυτό ήταν το καλύτερο νέο. Άρχισα να χοροπηδάω πάνω κάτω από τη χαρά μου μέσα στο νοσοκομείο. Έχω κάνει ένα χειρουργείο πέντε ωρών, όμως όλα θα πάνε καλά. Έχω χάσει το μικρό μου δακτυλάκι και όσα συμβαίνουν αποτελούν το τελειότερο σενάριο συγκριτικά με όσα έγιναν. Οπότε είμαι χαρούμενη…”ανέφερε η διακεκριμένη πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ. 

Η Έρρικα τους τελευταίους δύο μήνες αναρρώνει στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της δικούς της ανθρώπους ενώ η σχέση που είχε με τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της είχε τελειώσει λίγο πριν το ατύχημα παρόλα αυτά εκείνος στάθηκε βράχος στο πλευρό της και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ένα πρώην ζευγάρι να διατηρεί άριστες σχέσεις. Σε δηλώσεις της η Έρρικα Πρεζεράκου είχε διευκρινίσει ότι ο πρώην σύντροφός της δεν ήταν ο οδηγός του ταχύπλοου που τραυμάτισε το χέρι της με την προπέλα.

Read More

And More