Έρχεται νέα ταλαιπωρία την Τετάρτη! Χωρίς λεωφορεία, τρένα, ΗΣΑΠ και πλοία

Χωρίς λεωφορεία, τρένα, ΗΣΑΠ και πλοία, θα μείνει η χώρα, λόγω συμμετοχής στην 24ωρη απεργία, ενώ στάσεις εργασίας έχουν προγραμματιστεί σε μετρό και τραμ. Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, στην 24ωρη απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ, οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός), η ΠΝΟ (πλοία), αλλά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Αυτό σημαίνει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού. Σε ό,τι αφορά το μετρό, την Τετάρτη θα πραγματοποιούνται δρομολόγια μόνο στο διάστημα από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Ίδιες ώρες θα κινηθούν και οι συρμοί του τραμ, οι οποίοι θα λειτουργούν κανονικά από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, «προκηρύσσεται 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου από τις 12:00 έως 15:00″, με αίτημα τη ΣΣΕ, η οποία αν και υπεγράφη τον Ιούνιο του 2019, δεν τίθεται σε ισχύ.

Πηγή: Newsit

Read More

And More