Έφτασε το Σαββατοκύριακο του Colour Day Festival 2018!

Το μεγαλύτερο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ και φέτος γίνεται διήμερο! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ… Επίλεξε το δικό σου χρώμα και έλα να δημιουργήσεις πολύχρωμα σχέδια στην μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων του καλοκαιριού!

Colour Day Festival! Για 4η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο Φεστιβάλ της Ελλάδας έρχεται στο ΟΑΚΑ είναι ΔΙΗΜΕΡΟ και έχει και super έκπληξη!

Σάββατο 30 Ιουνίου έλα να διασκεδάσεις με τις εντυπωσιακές ρίψεις χρωμάτων και.. Κυριακή 1 Ιουλίου έλα να δροσιστείς σε ένα πολύχρωμο ΜΠΟΥΓΕΛΟ!

Colour Day Festival 2018: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο φετινό φεστιβάλ! | tlife.gr

Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες θα ανέβουν στο stage για να μας διασκεδάσουν! Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ανάμεσά τους θα βρεθούν και γνωστά άτομα της εγχώριας showbiz σε ρόλο έκπληξη, όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Ηλίας Μελέτης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ραμόνα Βλαντή, η Γωγώ Βαϊνά, η Νατάσα Καλογρίδη και πολλά ακόμα ονόματα.

Αν θέλεις να πάρεις μια γεύση από τα ονόματα των καλλιτεχνών που αποτελούν το φετινό ανεβαστικό και δυναμικό lineup , τσέκαρε τις συνεντεύξεις που έδωσαν στην Dr. Iris, την διευθύντρια του εργοστασίου χρωμάτων και φετινή παρουσιάστρια του Colour Day Festival! (Δες εδώ όλες τις συνεντεύξεις)

Εντυπωσιακά νεροπίστολα και τόνοι χρωματιστού νερού θα είναι στη διάθεσή σου για την πρώτη καλοκαιρινή σου αναμέτρηση!!! Γνωστοί Djs, Performers και Live Acts, θα απογειώσουν τη διασκέδαση και εσύ θα απολαύσεις χρώμα και δροσιά στο πιο φαντασμαγορικό event του καλοκαιριού!

Η λίστα των καλλιτεχνών για το Colour Day Festival 2018:

Τραγουδιστές: Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Βαγγέλης Κακουριώτης, Ίαν Στρατής, Αναστάσιος Ράμμος, Courtney Parker, Άρης Μαρκής, Υποχθόνιος, Josephine, Μηδενιστής, Iratus, Elvana Gjata, Isac Elliot, Mike, Matina Zara

Live Acts: REC, Vegas, Otherview, The Players, Duo Violins, Ace2Ace, THE MODE, RunninSquad, Iss James, Booty Panda

DJs: Michael Tsaousopoulos, Dino MFU, Xenia Ghali, Consoul Trainin, Dim Chord, John Toubanos
Maria Antona, Pritanis, AD1, Goldsmile, Nikko Sunset, INX, Sergio T, Bobito, Jesse Onix, Best Seller,
St3phan

 

Read More

And More