Εσπασαν καρδιές οι γονείς του Π. Φύσσα, εκτοξεύοντας την τηλεθέαση των “Πρωταγωνιστών” στα ύψη!

Κάτι παραπάνω απο συγκλονιστική ήταν η χθεσινοβραδινή εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη , “Πρωταγωνιστές”… Και για να ακριβολογώ κάτι παραπάνω από συγκλονιστική ήταν η από καρδιάς και γεμάτη σπαραγμό και πόνο εξομολόγηση των γονιών του τόσο αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

Ενα τεράστιο ΓΙΑΤΙ σχηματιζόταν κάθε λεπτό μπροστά στα μάτια σου από την αρχή μέχρι και το τέλος της εκπομπής…

Οι “Πρωταγωνιστές” άνοιξαν αυλαία για φέτος και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην στρέψουν το βλέμμα τους στο νέο που “πάγωσε” όλη την Ελλάδα. Στην δολοφονία που “πάγωσε” όλη την Ελλάδα…

Ο γωστός δημοσιογράφος κατάφερε να ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στον νεαρό μουσικό, με την βοήθεια τόσο της οικογένειάς του, όσο και των φίλων του, των κολλητών του, της κοπέλας του…

Οπως ηταν αναμενόμενο η εξομολόγηση των γονιών του Π. Φύσσα και των δικών του ανθρώπων, “έσπασε” καρδιές, εκτοξεύοντας κατά συνέπεια την τηλεθέαση της εκπομπής στα ύψη.

Οι πρώτοι “Πρωταγωνιστές” της χρονιάς σημείωσαν κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 38,5% και 40,6% αντίστοιχα στα νεανικά κοινά, ενώ στο γυναικείο κοινό από 15-24 ετών η εκπομπή έφτασε να “χτυπά” ακόμα και το 54,2%. Οσο για το πως μεταφράζονται αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης σε τηλεθεατές; Την πρώτη εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για φέτος παρακολούθησαν πάνω από 1.100.000 τηλεθεατές!

Αξίζει δε να σας επισημάνω, πως αύριο το βράδυ λίγο μετά τις 11.30 θα προβληθεί από το Mega το δεύτερο και τελευταίο μέρος του συγκεκριμένου αφιερώματος.


Read More

And More