Ετεοκλής Παύλου: Περιγράφει πώς βίωσε την γέννηση της κόρης του!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι και επίσημα γονείς! Η γνωστή τραγουδίστρια την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο την κόρη τους, η οποία πλημμύρισε με χαμόγελα τόσο τις ζωές των γονιών της όσο και της υπόλοιπης οικογένειας. Η μικρή ήρθε νωρίτερα στον κόσμο εκπλήσσοντας και τρομάζοντας λιγάκι τους γονείς της.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Ετεοκλής Παύλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του λίγα λεπτά μετά τη γέννησή της, με την συγκίνηση στο πρόσωπό του να είναι ολοφάνερη. Ο personal trainer συνόδευσε μάλιστα την εν λόγω φωτογραφία με μια λεζάντα, στην οποία περιγράφει πως ένιωσε τη στιγμή που η σύζυγός του του ανακοίνωσε ότι έσπασαν τα νερά.

“Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει. Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναίκα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας”, σημείωσε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Ετεοκλής Παύλου κρατά στην αγκαλιά του την πριγκίπισσά του!

Read More

And More