Ετεοκλής Παύλου: Τα λόγια αγάπης στην Ελένη Χατζίδου! Φωτογραφία

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι απόλυτα ερωτευμένος με την Ελένη Χατζίδου και καθημερινά με πράξεις και με λόγια αγάπης αποδεικνύει την αφοσίωσή του στη γυναίκα της ζωής του! Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη με πολιτικό γάμο και λίγο αργότερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο επισφράγισε τον έρωτά τους. Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, ο γοητευτικός personal trainer έκανε μια ανάρτηση όλο έρωτα… για την Ελένη του!

“Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε λιγο πριν σπάσουν τα νερά της γυναίκας μου, λίγο πριν ζήσουμε το μεγαλύτερο θαύμα της ανθρωπότητας… λίγο πριν την γέννηση της κόρης μας! Η Ελένη μου θα γινόταν μανούλα από ώρα σε ώρα… Αυτό που δεν ήξερε όμως και οφείλω να το μοιραστώ δημόσια μαζί σας είναι πως έγινε μια εξαιρετική μητέρα με όλη την σημασία της λέξης. Αυτη η λέξη έχει τεράστια βαρύτητα και ευθύνη… μια ευθύνη που η Ελένη αντιμετωπίζει με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο και την θαυμάζω τόσο πολύ για αυτό…
Ένα χρόνια πολλά και ένα μεγάλο ευχαριστω είναι τα λιγότερα που μπορώ να της πω σήμερα… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελένη μου… Γλυκιά μου μανούλα” έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Ετεοκλής Παύλου.

Read More

And More