Ετοιμάζει βαλίτσες η Ελένη… Που θα κάνει τις πρώτες της βουτιές ;

Καλοκαιράκι… Η αγαπημένη εποχή της Ελένης Μενεγάκη, αφού λατρεύει τον ήλιο, την θάλασσα και την ξενοιασιά. Είναι η εποχή αυτή άλλωστε που για εκείνη σβήνουν τα φώτα και μπορεί ανενόχλητη να ξεκουραστεί, να απολαύσει τα παιδιά της, όπως επίσης και την προσωπική της ζωή με την… ησυχία της !

Ετσι, με το που ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει, η Ελένη δεν κρατιέται… Δεν βλέπει την ώρα για να αρχίσει τις βουτιές στο απέραντο και… ακαταμάχητο απέραντο γαλάζιο της χώρας μας, γι ΄αυτό και νωρίς – νωρίς αποκτά αυτό το… μπρονζέ μαύρισμα που όλοι ζηλεύουμε όταν είμαστε κάτασπρες σαν το γάλα !

Οπως καταλαβαίνετε ,λοιπόν, ο Ιούνιος έχει μπει για τα καλά και η Ελένη ανοίγει πανιά και ετοιμάζει ταξίδι όχι μόνο για πάρτη της – όπως λέει και το τραγουδάκι – αλλά και για τους συνεργάτες της !

Η ωραία Ελένη της Κάντζας μένει πιστή στις τηλεοπτικές της παραδόσεις και σαλπάρει μαζί με τον “Καφέ” της ! Ετσι, ο “Καφές με την Ελένη” – σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “T-Life” – , από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 24 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Νάξο. Ναι το πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί θα φιλοξενήσει την λαμπερή παρουσιάστρια μαζί με την παρέα της για μία εβδομάδα.

Το ταξίδι αυτό του “Καφέ” στην Νάξο, θα είναι και το μοναδικό που θα πραγματοποιήσει φέτος η εκπομπή, μιας και η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει ούτε στο κανάλι, ούτε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα να πραγματοποιήσει πολλές… βόλτες ανά την Ελλάδα.

Κατά τα άλλα; Ο “Καφές” θα επιστρέψει στο πλατό στις 27 Ιουνίου, απ ΄όπου και θα μας αποχαιρετήσει την 1η Ιουλίου, κλείνοντάς μας ραντεβού και πάλι για τον Σεπτέμβρη.

Read More

And More