Έτοιμη να γίνει ξανά μαμά η Ελεονώρα Μελέτη; Η αινιγματική δήλωσή της στο Twitter!

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Στην προσωπική της ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη, και της σχεδόν 11 μηνών κόρης τους, Αλεξάνδρας, ενώ η τηλεοπτική της επιστροφή, μέσα από την συχνότητα του Alpha, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού η εκπομπή της “Μετά τα μεσάνυχτα” έχει αγαπηθεί από το κοινό και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης τις ημέρες προβολής της.

Παρά το καθημερινά φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμά της, η παρουσιάστρια φαίνεται πώς είναι πρόθυμη να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια της. Μάλιστα, πρόσωπο από το περιβάλλον της αποκάλυψε πρόσφατα στην εφημερίδα Real Life την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί. Παράλληλα, η ίδια έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Twitter, που έκανε τους followers της να αναρωτηθούν αν σκοπεύει σύντομα να χαρίσει ένα αδερφάκι στη μικρή της πριγκίπισσα.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια στην κουζίνα της να κόβει μια μπανάνα σε κομματάκια, στη λεζάντα του οποίου έγραψε χαρακτηριστικά: «Ετοιμάζω τον γιο». Μάλιστα, η ίδια παρέθεσε και ένα link από το προσωπικό site της “believeit”, στο οποίο ανέλυε ένα θέμα σχετικά με το πώς μπορεί μία γυναίκα, μέσω της διατροφής της, να καθοδηγήσει και να καθορίσει το φύλο του παιδιού της.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει την εν λόγω διατροφή προκειμένου το επόμενο παιδί της να είναι αγόρι.

Δες την ανάρτησή της:

Read More

And More