Έτσι θα είναι το νυφικό της Καλομοίρας!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει σε λίγους μήνες η Καλομοίρα μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη σε μια ρομαντική τελετή που ετοιμάζει στην Αμερική. ΤοTLIFE έμαθε τις τελευταίες λεπτομέριες των προετοιμασιών του λαμπερού γάμου.

Από μικρό κοριτσάκι, η Καλομοίρα ονειρευόταν έναν παραμυθένιο γάμο. Τώρα, η μεγάλη στιγμή έφθασε και την βρίσκει πολύ χαρούμενη αλλά και αγχωμένη. Η γνωστή τραγουδίστρια που βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη, προσπαθεί να οργανώσει τις προετοιμασίες του γάμου της μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο. Ο γάμος θα έχει κάτι από τα παιδικά όνειρά της αφού η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα κάστρο!

Η ίδια βρίσκεται αυτές τις μέρες σε πυρετό προετοιμασιών ωστόσο είναι πολύ χαρούμενη. Όπως έγραψε και στο twitter της, αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και οργανώνει τον δικό της γάμο αφού καμάρωσε πρώτα νυφούλες τις καλές τις φίλες Φαίη Σκορδά και Μαριέττα Χρουσαλά.

Αυτήν την περίοδο, κύριο μέλημά της είναι η αποστολή των προσκλήσεων και προσπαθεί να δει πως θα μετακινηθούν οι καλεσμένοι που θα φύγουν από την Ελλάδα για την Αμερική. Η μέλουσα νυφούλα είναι λίγο αγχωμένη αλλά ταυτόχρονα χαίρεται πολύ. “Η Καλομοίρα είναι πολύ χαρούμενη που θα γίνει νυφούλα“, λέει η γιαγιά της Ελένη, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν θα καταφέρει να είναι στο γάμο.

Όσον αφορά την εμφάνισή της, το μακιγιάζ και το χτένισμά της, θα τα επιμεληθεί ο καλός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να την συναντήσει . Ο γνωστός make up artist και hair stylist των σταρ, αν και δεν έχει συζητήσει ακόμη μαζί της, τις λεπτομέρειες τις εμφάνισης της, αποκαλύπτει πως το μακιγιαζ και τα μαλλιά θα ταιριάζουν απόλυτα με το νυφικό και θα κινηθεί σε απλό στυλ χωρίς υπερβολές. “Στην Καλομοίρα ταιριάζουν τα απαλά και δροσερά χρώματα με γυαλάδες“, αναφέρει ο Γιαννέτος.

Το νυφικό της θα είναι μια δημιουργία των ΜΙ-RO και θα έχει ένα ρομαντικό πριγκιπικό στυλ που ταιριάζει απόλυτα στην Καλομοίρα“, αναφέρει ο στυλίστας της Κωστής Ζήσης. Τα παπούτσια που θα φορέσει θα είναι δημιουργίες του Δούκα Χατζηδούκα. Μάλιστα, ο Δούκας Χατζηδούκας έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά και έχει σχεδιάσει δύο ζευγάρια παπούτσια ένα για την εκκλησία και ένα για τη δεξίωση, τα οποία είναι σε απόλυτη αρμονία με το νυφικό.

Ακόμη, ο στυλίστας της Καλομοίρας αποκάλυψε πως στη δεξίωση δεν θα φορέσει κάποιο άλλο φόρεμα, αλλά θα αφαιρεθεί ένα μέρος του νυφικού που θα το μετατρέψει σε φόρεμα. “Το νυφικό της θα είναι πολύ ιδιαίτερο“, αναφέρει ο στυλίστας, ο οποίος θα μεταφέρει αυτοπροσώπος το νυφικό στην Νέα Υόρκη.

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου, στο Λόνγκ Άιλαντ, την εκκλησία στην οποία είχε βαπτιστεί η νεαρή τραγουδίστρια. Mετά το μυστήριο θα ακολουθήσει λαμπερή δεξίωση στο “Sand Castle”. Ο κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο φίλος τους, Γιώργος Ιανός.


Η Καλομοίρα με τον αγαπημένο της Γιώργο!

Read More

And More