Eurovision 2013: Ποια ήταν η πτήση του α΄ημιτελικού στους πίνακες τηλεθέασης;

Στον απόηχο της μετάδοσης του πρώτου ημιτελικού της φετινής Eurovision βρισκόμαστε όλοι σήμερα ή μάλλον για να ακριβολογώ όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον χώρο της τηλεόρασης και των Media και οι απανταχού Euroφαν! Ετσι, μετά τις πρώτες εντυπώσεις, κρίσεις και εκτιμήσεις για την χθεσινοβραδινή μετάδοση, σήμερα έφτασε η ώρα του τηλε-απολογισμού.

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Εφτασε η ώρα να δούμε το τι… ψάρια έπιασε ο α΄ημιτελικός στους πίνακες τηλεθέασης και το κατά πόσο τόνωσε τα ποσοστά τηλεθέασης της ΝΕΤ. Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ραβασάκι της Nielsen ναι μεν η πρώτη βραδιά της φετινής Eurovision τόνωσε αισθητά τα ποσοστά τηλεθέασης της ΝΕΤ ,όμως, την ίδια ώρα οι επιδόσεις που κατάφερε να πετύχει, δεν είναι σε καμία περίπτωση επιδόσεις που… ζαλίζουν, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Με άλλα λόγια, ο α΄ημιτελικός της φετινής Eurovision σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 16,5%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών έφτασε το 21,0%. Επίσης αξίζει να σημειώσουμε πως η πιο υψηλή επίδοση του ημιτελικού σε επιμέρους κοινά ήταν στο ανδρικό κοινό από 15-24 ετών με 32,8%.

Read More

And More