Πώς να κάνεις το glitter lip που έχει γίνει εμμονή! Από την N. Campbell μέχρι την B. Hadid!

Κόκκινα χείλη με glitter: ένα trend πάνω στο οποίο έχουμε αρχίσει να πέφτουμε εδώ και περίπου δυο- τρεις μήνες, από τότε δηλαδή που έγινε το couture show του οίκου Versace και η Pat McGrath αποφάσισε να ντύσει τα χείλη μερικών μοντέλων με κόκκινο glitter.


Παραπάνω τα beauty looks από το τελευταίο couture show της Pat McGrath! Τα μισά μοντέλα είχαν γαλάζια τραβηγμένη σκιά και τα άλλα μισά κόκκινα glittery χείλη!

Λίγες μέρες αργότερα, η Pat McGrath ανακοίνωσε μέσα από το instagram της ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα ακόμη προϊόν, το Lust 004


To προϊόν κοστίζει 60 λίρες (ουσιαστικά πρόκειται για ένα kit με όλα τα απαραίτητα για να πετύχεις αυτό το εφέ) και κάνει το ντεμπούτο του σήμερα, 30/8/2016, από ώρα σε ώρα στο επίσημο eshop της Pat McGrath, δηλαδή εδώ.

Εν τω μεταξύ, λίγο πριν “ρίξει” το προϊόν στην αγορά φρόντισε να φρεσκάρει τη μνήμη μας φορώντας το στην Naomi Campbell στα MTV VMA. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: δεν χρειάστηκε και πολύ για να αφιερώσουν γραμμές ολόκληρες στο προϊόν και την εμφάνιση αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την προσμονή μας!


Εμείς σκεφτήκαμε αυτό: πόσες πιθανότητες υπάρχουν να φτάσει αυτό το προϊόν στα χέρια σου; Ακόμη κι αν έχεις την διάθεση να ξοδέψεις αυτά τα χρήματα για να το αποκτήσεις, θα προλάβεις; Γιατί, λοιπόν, να μην μπορείς να αποκτήσεις αυτό το αποτέλεσμα στα χείλη σου με έναν άλλο, πιο οικονομικό και εύκολο να πετύχεις τρόπο; Το ‘χουμε!

Για να δεις πώς θα πετύχεις τα glitter lips κάνε κλικ εδώ!

And More