Eurovision 2015: O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έκανε ένα ξεχωριστό live αφιερωμένο στο διαγωνισμό!

Κατάμεστο το Shamone από φίλους του Κωνσταντίνου Xριστοφόρου και ειδικά Eurofans στο ξεχωριστό live που έκανε με αφορμή τη Eurovision. Πρόκειται για μία ιδέα του ίδιου και του Φώτη Σεργουλόπουλου που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο τραγουδιστής έκανε μια αναδρομή σε όλα τα ωραία τραγούδια του διαγωνισμού, μπαλάντες και γρήγορα, ελληνικές , κυπριακές και ξένες συμμετοχές και ως άριστος γνώστης τόσο του θεσμού όσο και της διασκέδασης κράτησε το κοινό και το κέφι στα ύψη επί τρεις ώρες.

Τα ρούχα του τραγουδιστή επιμελήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Δημήτρης Πέτρου, μαλλιά και μακιγιάζ ο Δημήτρης Φραγκιουδάκης.

Τη βραδιά άνοιξε και την έναρξη τη συναυλίας κήρυξε η Δάφνη Μπόκοτα η οποία συγκινήθηκε από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου!

H Ευρυδίκη η Δέσποινα Ολυμπίου, η Κωνσταντίνα, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Έλενα Πατρόκλου, η Μαριέλλα Σαββίδου η γνωστή μας Στάλω από την Εθνική Ελλάδος του Καπουτζίδη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη με τη σέξυ τους εμφάνιση, ερμηνευσαν τα τραγούδια τους, αλλά και τραγούδια μαζί με τον οικοδεσπότη Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που διαγωνίστηκαν και αγαπήθηκαν στη μακραίωνη ιστορία του θεσμού.

Read More

And More