Eurovision 2016: Κρυφός γάμος για τον τραγουδιστή των Argo!

Χαρές και ευχάριστα νέα για τους Argo. Το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας με το τραγούδι Utopia Land στην Eurovision 2016 έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, μιας και ο τραγουδιστής του και στιχουργός Βλαδίμηρος Σοφιανίδης ντύθηκε γαμπρός.

Μόλις δυο ημέρες μετά την παρουσίαση του τραγουδιού, ο ερμηνευτής παντρεύτηκε τη σύντροφο του Ελένη Σταμπουλίδη ενώ αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή έγινε και η βάπτιση του μοναχογιού τους Στυλιανού. Όπως αναφέρει το Thema People, tα δυο μυστήρια πραγματοποιήθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Νέα Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο κοντά στο ζευγάρι βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συγγενείς τους όπως και τα μέλη του συγκροτήματος. Μετά την τελετή ο Βλαδίμηρος και η Λίνα υποδέχθηκαν τους περίπου 1.000 καλεσμένους τους στο νυχτερινό κέντρο «Θέα», λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, σε ένα γαμήλιο γλέντι όπου το τραγούδι και ο χορός είχαν τον πρώτο λόγο.


Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα (Φάνης Μίμης)

Να σου θυμίσω πως ο Βλαδίμηρος είναι ο επικεφαλής του συγκροτήματος, ενώ μαζί του είναι και οι: Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά) και Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι).

Οι Argo θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο μεγάλο τελικό στον πρώτο ημιτελικό της 10ης Μαΐου για τον 61ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα γίνει σε δύο μήνες στη Στοκχόλμη. Το “Utopian Land” θα αποτελέσει την 37η εκπροσώπηση της χώρας μας στο μουσικό διαγωνισμό!


Read More

And More