Eurovision 2016: Όσοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στην τελετή έναρξης του διαγωνισμού!

Λάμψη, φώτα και πολύ τραγούδι. Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision στη Στοκχόλμη αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις και εκκεντρικές εμφανίσεις που ξεκίνησαν από το κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που έγινε στο Δημαρχείο της πόλης. Οι 42 εκπρόσωποι της Eurovision 2016 έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση και έζησαν την εμπειρία από το… red carpet!

Η εμφάνιση κάθε καλλιτέχνη τόσο στο σκηνή όσο και στις εκδηλώσεις…δημοσίων σχέσεων αποτελεί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κάθε αποστολής. Έτσι, όσοι συμμετέχουν στη Eurovision φόρεσαν τα καλά τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στην τελετή έναρξης του θεσμού που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Στοκχόλμης.

Ανάμεσά τους είδαμε την ελληνική αποστολή και τους Argo, τον Γιώργο Καπουτζίδη που θα περιγράφει όλα όσα συμβαίνουν στο διαγωνισμό για την Ελλάδα μαζί με την Μαρία Κοζάκου, τον Ρώσο Sergey Lazarev που προκάλεσε πανικό στο γυναικείο κοινό, την εκκεντρική Jamie Lie από την Γερμανία και πολλούς ακόμη.

Δες φωτογραφίες:

Ο Γιώργος Καπουτζίδης

Οι Argo

Με το αρκουδάκι του αγκαλιά περπάτησε το κόκκινο χαλί ο Ρώσος εκπρόσωπος, Sergey Lazarev

Η εκπρόσωπος της Αρμενίας

Η εκκεντρική εμφάνιση της Jamie Lie από την Γερμανία

Ο Γάλλος εκπρόσωπος ο οποίος θεωρείται ένα από τα φαβορί και έχει κερδίσει και τον τίτλο του πιο sexy τραγουδιστή της φετινής Eurovision

Η εκπρόσωπος της Κροατίας

Οι Minus One από την Κύπρο



Read More

And More